hvordan bruke grunnleggende keramiske teknikker

hvordan bruke grunnleggende keramiske teknikkerAlle kan gå inn i en hobbybutikk. Han kan beundre og kjøpe en umalt stykke pottery. The sanne hobby-som er interessert i å lære de grunnleggende keramiske teknikker-kan slå det samme vanlig malt figur inn i et ekte kunstverk. Base Malingen skal gjøres før enda en farge av maling har blitt satt på penselen. Det vil legge til detaljer for at keramiske brikke når det har tørket

Du trenger:.
Keramisk stykke å dekorere
. Akryl maling.
Børster.
glitter.
Newspaper.


en.
Gi keramiske stykket en base coat. Dette maling hele stykke med svart akryl flytende maling. Bruk en lett berøring samtidig smidig og jevnt dekker hele stykket. Hvis du har reist detaljer (for eksempel dyrehår eller gress), må du male "i retning" av detaljer. Trikset er å få den svarte fargen base inne i detaljer og ikke på toppen av det. Dette vil gi dimensjon til stykket. Tillat for tørking mellom strøkene, men hold bruke lys base strøk. Gjør dette til du slutter å se små''hvitt''brikkene viser gjennom på overflaten. Se nøye. Hvis du ser til og med en touch av hvit, male det med den svarte.
To.
Sett farge på stykket-område for område. Gjør dette ved å bruke tørr pensel teknikken. Lett dukkert bare selve tuppen på en hard-børste i ønsket farge. Fjern overflødig maling ved å børste den frem og tilbake over arket. Gjør dette til du ikke lenger se maling kommer fra børsten. Bruk og tilbake slag å børste over et bestemt område på keramikk, børsting''over''noen rygger og ikke inn i sprekkene. Gjenta til hele området har ønsket farge eller nyanse.
Tre.
Bli kreativ med glitter. Glitter lagt til keramiske stykker legger gnistre. Det gjør bokstavelig talt et stykke glans. Glitter kommer i en rekke farger, og det er flott på et tak for å skildre regn på taket . . . eller på noe område som kan bruke noen pryd. Glitter kommer enten tørr eller våt. Den tørre glitter kan lett bli stenket på våt maling og lov til å tørke. Flytende glitter ville bli malt direkte fra flasken på bestemte områder.
fire.
Legg avskygninger til gresset som har høyde og sprekker. Gjør dette ved å tørre å børste den grunnleggende fargen på hele området over sprekker. De sprekker er allerede svart siden de har blitt''base belagt. " Husk dette når du tar en lysere nyanse av grønt (gress farge). Bruk den til å tørke børste bare deler av den belagte området. La den tørke. Følg opp med en dypere nyanse av maling. Dette bør gi dybde og nyanser ved tørr børsting tips av gress-i tillegg til eventuelle områder som bør være en mørkere nyanse. Ved hjelp av denne metoden på bunnen av de grønne området-med en brun farge-vil gi inntrykk av jord og skitt områder. Denne metoden vil gi dimensjon til de grønne området i seg selv av den svarte grunning innsiden av hver sprekk. Dette skyggelegging effekten kan gjentas ved å bruke andre lysere eller mørkere farger (i et tilfeldig mønster), over hele grasslette eller noe annet område som vil dra nytte av avskygninger og et snev av realisme.
Fem.

Kontroller at du har det gøy innrede stykke av keramikk. Det er ingen hard sett regler som å dekorere Når du lærer metodene som nevnt ovenfor. Husk at hvis du ikke liker det du har gjort, kan du alltid grunning som bestemt område, og gjøre om det.

Tips og advarsler


 • Bruk akrylmaling. Det tørker raskere enn oljer. Det har ingen varige lukt, og det kan være tørr børstes så mange ganger du vil.
 • Andre artikkelen

 • hvor å fjerne urenheter i adobe photoshop
 • hvordan du ser på lokale håndverkere i arbeid
 • hvordan å samle kunst på budsjett
 • hvordan å underholde små barn hjemme
 • hvordan bli en vellykket freelance illustratør
 • hvordan selv redigere en sakprosa historie
 • hvordan du oppretter kawaii tegn
 • hvordan gjøre peanut folk
 • hvordan du oppretter et bilde montage med Microsoft Publisher
 • hvordan å lage en visjon bord
 •