hvordan bli en vellykket freelance illustratør

hvordan bli en vellykket freelance illustratørÅr siden folk som freelance kunst illustrasjonen måtte traipse rundt fra sted til sted med en portefølje grep under en arm. Med internett, er det så mye lettere å finne arbeid og en illustratør er ikke begrenset av hvor langt han eller hun lever fra klienten. Men overraskende nok, mange gode freelance illustratører fortsatt ikke får den jobben de bør av samme grunn kunstnerne i det siste led-fra mangel på gode, vanlig forretningssans. Her er noen grunnleggende tips hvordan å bli en vellykket freelance illustratør.

Du trenger:
En Cannon kamera
. En kortleser.


en.
GET EKSPONERING.
Sett opp en nettside eller blogg som vil være din portefølje og sørg for at du har en godt tverrsnitt av det beste arbeidet tilgjengelig for visning.
Bli en rekke henvisning tjenester på internett.
Post din kontaktinformasjon og prisene der potensielle kunder kan finne dem lett.
to.
Fortell dine potensielle kunder hva de vil VITE.
Klienter egentlig ikke bryr seg hvor du gikk på skolen, hva du har gjort, eller som likte arbeidet ditt. Som teller for deg, ikke dem. Kunden ønsker å vite at han eller hun kan få den jobben de vil ha gjort på en riktig måte, profesjonelt og til den prisen som kreves.
Tre.
Gjøre deg tilgjengelig.

Pass på at du er lett å kontakte. Har din adresse, telefonnummer (e), e-post, nettsider og all annen kommunikasjon ressurser lett tilgjengelig.
Fire.
Være profesjonell.
Det betyr gjøre hva du sier du vil gjøre. Være pålitelig, i tide, kommuniserer på regelmessig basis, være klar over eventuelle problemer som kommer opp, og holde alle avtaler.
fem.
GJØR HVA DU GJØR GODT.
Ikke prøv å selge folk på en stil eller type arbeid du vil gjøre med mindre du vet du kan gjøre det bra. Det er bedre å gjøre en ting veldig bra enn fem ting passably. Det er mange farbar artister der ute. Være best på din egen stil. Hvis du gjøre mer enn en stil, viser nok eksempler på at klienten vil vite hva du kan forvente av hver stil til illustrasjon.
6.
GET alt skriftlig.
Kommunikasjon er sentrale i enhver forretningssamarbeid. De fleste klientene er ikke kunstnere, og forstår ikke hvor mye tid og arbeid går inn i en tegning eller maleri. Hvis du undercharge og så prøve å opp prisen når timene med arbeid hoper seg opp, vil din klient ikke stoler på deg. Vær realistisk om hva du lade og når dere er enige om en pris, hold deg til den, selv om du har underby jobben. Hvis det oppstår et problem, må du la din klient beskjed. Studier avtaler og kontrakter fra andre fagfolk for å sikre at du forstår alle viktige punkter du bør bruke i din egen avtaler. Skriv ned hvert trinn i jobben så alt er godt definert fra starten gjennom levering og endelig betaling. Og sørg for at du bygger i mange godkjenning etapper (du kan også bygge på en gang betaling som hver etappe er signert av på) slik at klienten følger jobben helt fra starten. Ellers kan du få til slutten og finne alt ditt arbeid har ført deg til noe din klient verken ønsker eller vil betale for. Vær ærlig med deg selv om hva du lade, og holde klienten informert hvert steg på veien. Det er umulig for folk å vite hva som er i hverandres hoder, og kunst er svært subjektiv.
7.
Vær ærlig, kommunikative, profesjonelle og business-like, og du er mye mer sannsynlig å være en vellykket illustratør. For mer informasjon om hvordan å være en vellykket illustratør, kan du sjekke ut litt mer informasjon oppført i linkene under Resources, nedenfor.

Andre artikkelen

 • hvordan å skyte paparazzi bilder
 • hvordan skisse drager
 • hvordan du blir en spoken word artist
 • hvordan bli en vellykket freelance illustratør
 • hvordan du gjør en rask enkel billig maling behandling for møbler
 • hvordan du kan ta en tidsbestemt eksponering av et live band
 • hvordan å skissere en vegg veggmaleri
 • Slik kritikk et familiemedlem skriving
 • hvordan å sandblåse aluminium felger
 • hvordan å ta kule, kunstneriske og unike fotografier som er minneverdig?
 •