hvordan å trekke menns ansikter

hvordan å trekke menns ansikter



Selv om du er dyktig til å tegne objekter, tegning menneskelige ansikter kan være utfordrende. Våre sinn har en tendens til å se et ansikt som en serie av symboler i stedet for objekter, som forstyrrer vår evne til å trekke dem nøyaktig. Men, hvis du ønsker å tegne en manns ansikt fra fantasien, forstå grunnleggende proporsjoner vil hjelpe

Du trenger:. .
Paper
Linjal.
Blyant.
Eraser.
Bilder av menns ansikter.

Opprett grunnstrukturen


en.
Tegn en oval. Fordi det kommer til å gjøre opp hele ansiktet, trekke den størrelsen du vil at mannens ansikt å være.
to.
Bruk linjalen til å dele ovale i fem like store vertikale deler, som vil hjelpe deg å plassere funksjonene. Deretter deler den ovale i to horisontalt. Del den nedre halvdelen av oval i to igjen. Vær sikker på å trekke alle linjene lett. (Du vil slette dem for den ferdige tegningen. )
Tre.
Skisser i øynene, inkludert iriser og elever. De bør vises halvveis mellom toppen og bunnen av oval din, i det andre og fjerde vertikale seksjoner. Den generelle formen på øyet er en mandel, men du kan endre formen for å uttrykke den enkelte utseendet på den mannen du tegner. Legg til et øyelokk fold over øyet å skape realisme.
Fire.
Legg nesen. Bunnen av nesen skal falle på midtpunktet av oval din. Bare tegne neseborene og vingene på nesen i slik at den ser realistisk.
Fem.
Lag munnen. En manns munn er halvveis mellom bunnen av nesen og slutten av haken og skal være sentrert under nesen. Menn lepper er ofte mindre full enn kvinners lepper, og overleppa er litt mindre enn den nederste leppen.
6.
Plasser ørene slik toppene på linje med midten av øynene og den bunner på linje med bunnen av nesen. Du kan tegne disse som oppvask-lignende figurer som litt kopp ut fra sidene av ansiktet.

Legg Detaljer


en.
Legg øyenvippene for øynene . Interessant, menn øyevipper er generelt lengre enn kvinners øyevipper. Men hvis du tegner for mye oppmerksomhet til øyevippene, vil ansiktet ditt se ut som en kvinne heller enn en manns.
To.
Lag øyenbrynene over øynene. Gjør øyenbrynene ganske nær øynene og skisse i den enkelte hårene tett. Lag en ganske rett form til øyebrynene --- en buet form skaper et mer feminint utseende.
tre.
Shade i kinnben lett. Menn har ofte uttalt kinnbein. Classic mannlige tegneserie superheros er en utmerket kilde til inspirasjon for solskjerming i tegningen er kinnben, siden disse tegnene har overdrevet maskuline trekk.
Fire.
Skisser i ytterligere detaljer som skaper personligheten i ansiktet . Det kan være lurt å legge rynker rundt øynene eller i pannen for å hjelpe angi alder og karakter. Du kan også være lurt å understreke nasal labiale fold, som går fra kanten av neseboret til kanten av munnen, spesielt hvis du tegner en eldre mann. På dette punktet, kan det være nyttig å se på fotografier av menns ansikter.
Fem.
Tegn i håret, inkludert eventuelle halm eller ansikts hår. Husk at håret på en manns hode går forbi skallen og så må stikke forbi ovale du tegnet. Det kan være lurt å dekke ørene noe med hår også for et mer naturlig utseende.
Seks.
Tegn nakke og skuldre. Halsen skal ikke være tynnere enn hodet til å skape et maskulint inntrykk, og skuldrene skal være forholdsvis bredt. Men, hvis du ønsker å skape inntrykk av en skrøpelig mann, kan du gjøre nakke og skuldre mindre.

Andre artikkelen

 • hvordan bli en vellykket freelance illustratør
 • hvordan å lage et terrarium
 • hvordan bli en estetiker
 • hvordan gjøre pinne filmer
 • hvordan du klargjør bildet for skjermen utskrift
 • hvordan å lage en visjon bord
 • hvordan å tegne biler og bildeler
 • hvor å fjerne urenheter i adobe photoshop
 • hvordan du skal gå seiling gratis
 • hvordan å male himmelen med akvarell
 •