hvordan å samle kunst på budsjett

hvordan å samle kunst på budsjettKunst samle er ikke bare for de rike. Det er riktig, kan du ha en original maleriet henger på veggen, penselstrøk og alt for under 10 dollar. Det er mindre enn prisen av noen plakater uten ramme. Alt som trengs er litt utholdenhet. Alle bildene på denne siden er kunst jeg eier. Bildetekstene viser hvor mye jeg betalte. Du kunne ikke liker min smak, men det spiller ingen rolle. Go finne noen art du liker

trenger Du:
Litt penger
. Litt fritid.
Transport gjør ikke vondt.


en.
Det første du må innse er at kunsten verdi er i stor grad basert på berømmelse av kunstneren. For hver kjent kunstner som arbeider kommandoer store priser, er det tusenvis av kunstnere som fortsatt er ganske talentfulle arbeider i det skjulte. Dette betyr at det er en stor pool av kunst der ute flyter rundt.
To.
Den andre ting å innse er at estetikk er svært subjektive. Hva dette betyr er at et maleri du kanskje tror er et mesterverk, kan ha en eier som tror det ser heslig. Hver dag folk over hele verden bestemmer seg for å kvitte seg med noe som henger på veggen deres. De kan synes det ser datert, eller de kan ha bare holdt på det i flere tiår av respekt for den personen som ga det til dem selv om de ikke kunne holde det ut. Dette er kunsten du må gå etter.
Tre.
En av de beste stedene å finne original kunst for billig er sparsommelighet butikker. Jeg mener ikke antikvitetsbutikker. Jeg mener et slikt sted du går for å donere dine søppel og gamle klær etter at du rense huset. Goodwill, Frelsesarmeen, den slags sted. Du vil sannsynligvis ikke kunne gå inn og kjøpe i en prøve. Dette fungerer best hvis du kan jobbe en 5 minutters kjøre inn i butikken for å sjekke hva de har med få dagers mellomrom. Standhaftighet vil lønne seg. Du kan også være lurt å sjekke ut http://shopgoodwill. com Goodwill har vært å trekke de ekstra fine ting ut og auctioning det for en stund nå. Prisene kan få høy der, men hvis du holder estetikk og ignorere navn, kan du finne et par ting.
Fire.
Garage og eiendom salg, kan være en annen stor kilde. Dessverre er du sannsynligvis nødt til å gå til 30 salg før du ser kunst som du liker, men når du finner det, er det ofte flere malerier til salgs på en gang. Dette gjelder særlig for eiendom salg. Det kan være litt trist å gå til en eiendom salg av en kunstner, men jeg tror det er bedre at kunsten går til noen som liker det og vil ta vare på den.
Fem.

Craigslist. org er et annet sted å lete. Først navigere til byen din, klikk på kunst + håndverk for salg. Igjen er det hit eller savner, men du vet aldri hva du skal finne.

Andre artikkelen

 • hvordan vi kan forbedre lungekapasiteten
 • hvordan bruke photoshop filtre på vinterlandskapet bilder
 • hvordan å tegne frisyrer
 • hvordan å vannmerke bildene dine
 • hvordan å lage en penny lei
 • hvordan å trekke tilbehør i mote illustrasjon
 • hvordan å ordne bilder i en kunst studio
 • hvordan å ta kule, kunstneriske og unike fotografier som er minneverdig?
 • hvordan du bruker en klar pels på en mat brett
 • Slik sletter ord fra mp3 å lage karaoke
 •