hvordan å kjøpe moderne kunst som en investering

hvordan å kjøpe moderne kunst som en investeringSamtidskunst er en fin lidenskap for mange, en lidenskap som bærer læring, renter, og takknemlighet. Men det kan like gjerne være et absolutt gullgruve i veien for en investering. Nesten alle kjente kunstnere, død eller levende, krøp inn i kunsten markedet i en veldig langsom og målte måte. Det er svært uvanlig å finne en ny artist selger for flere titalls tusen dollar på hans eller hennes første utstilling.
Men det er tiltak som skal iverksettes for alle som vurderer det høy risiko /høy belønning kunst marked som samtidskunst.

Du trenger:
mappe eller Binder
. Plastic Sleeves.
følgebrev.
CV.
prøver av arbeidet ditt (ikke originaler).
artist statement.
kopier av anmeldelser av tidligere utstillinger (hvis aktuelt).
en selv adressert frankert konvolutt for enkel retur i ditt materiale.
.


en.
Kjenner markedet
Kunsten verden er kryptisk på mange måter, og scener og trender som utspiller seg vanligvis gjør så godt før mediene betaler noen oppmerksomhet. Innen media har fanget på mange av de "finner" har blitt til media darlings, og selger nå jobber på markedet priser som reflekterer denne nye-funnet tilbedelse. Hvis du risikere å investere på noen av disse darlings, må du kontrollere at arbeidet bærer slags kritisk legitimitet for å opprettholde sin fortjeneste, noe som igjen vil trolig øke sin verdi.
To.

tilbringer tid med hva du verdsetter
Hvis du er en fan av realisme, eller til og med foto-realisme, begynne din samling der. Abstraksjoner eller kombinerer eller hva har du skal sannsynligvis utfordre deg, og din evne til å intuitivt sette pris på noen av disse nyere kunstformer er sannsynligvis kommer til å vokse risikoen. .
3
Know What brennere Priser
Verdien av samtidskunst er vanligvis knyttet til en rekke faktorer: populariteten til kunstneren, omdømmet til artist, rekkevidden av arbeidet (i forhold til hvor mye oppmerksomhet det har fått), kvaliteten på arbeidet,. og profilen til de som har begynt å samle verkene til kunstneren
4 <. br>
Kjøp det du har råd
Sannsynligheten for å kjøpe en $ 500 kunstverk fra en kafé og finne en kjøper fem år senere for samme arbeid hvor som helst i nærheten av prisen du betalte er nok kommer til å være lav. Skjønner det er større risiko i å kjøpe fra dårlig etablerte arenaer enn det er svært etablert gallerier. Galleriene, på mange måter, fungerer som den første (eller andre, hvis du vurdere MFA programmer) filter for samtidskunst verden. Bruk disse filtrene, men bruke dem bevisst. De kjører bedriftene selv, og er etter en profitt. Bygge relasjoner med gallerier vil trolig nettoresultatet lang sikt i form av informasjon de kan gå på å dele om sin bransje.
Fem.
Vurder Economy
Det er tider kunsten markedet, som alle marked, ser tydelig overkjøpt. Disse er, uavhengig av klagen et visst stykke kan ha, for dårlig tid noen gang legge til en samling. Bruk en kresen forretningsreisende øyet og en forstandig kritisk blikk når de bygger en samling.

Andre artikkelen

 • hvordan du skal slette en tegneserie
 • hvordan handcast
 • hvordan å strekke skjermen for silke screening
 • hvordan å tegne tekstur
 • hvordan du oppretter perspektiv i sort / hvitt fotografi
 • hvor å fjerne urenheter i adobe photoshop
 • hvordan å bruke kameraet som et vitenskapelig instrument
 • hvordan å la limet tørke når silke-screening
 • hvordan å skyte lysbildefilm naturfotografi
 • hvordan du kan dekorere en vogn for en parade
 •