hvordan å illustrere en bok: maleri en fantasi

hvordan å illustrere en bok: maleri en fantasiDu er en kunstner som alltid har ønsket å se malerier bringer til visuelle liv det magiske og overnaturlige historier så livaktig fortalt i bøker av fantasy, elsker du den fargerike lore av myter og legender, og kan se det fantastiske figurer og skapninger av disse fantasifulle scener stiger opp i ditt indre øye. Hvordan starter du som illustrerer disse bøkene

trenger du:?.
Imaginative kunstnerisk evne og dyktighet til å illustrere scener fra fantasy historier
Moderne utstyr for å male på mellomlang avtalt mellom forfatteren og deg selv.
Kontakter med forfattere som skriver i fantasy-sjangeren.
Forståelse av eventuelle tekniske krav for malerier som størrelse, bruk av farger, etc.
.


en.
Etablere kontakter med forfattere som skriver i fantasy-sjangeren, enten direkte eller gjennom kontakt med redaktører og utgivere. Se "Tips", nedenfor denne artikkelen, for informasjon om å finne kontakter gjennom science fiction /fantasy /mysterium bok konvensjoner. Bli kjent med forfatternes arbeid, og hjelpe dem til å forstå din malestil og teknikker ved å vise dem din portefølje. For å kunne illustrere en forfatters bok, må det først være et møte i sinn om hvordan forfatteren ser sin fag og hvordan du har tenkt å illustrere dem.
To.
Helt forstår den tilsiktede målgruppen for denne boken. Var det skrevet for voksne, unge voksne, tenåringer, eller vil dette være en barnebok? Maleriet teknikken du velger kan innebære å bruke lyse, primær farger for små barn, og vil øke i dybden på detaljer og raffinement for eldre publikum.
Tre.
Les gjennom hele boken, å få en god følelse for tid, sted og rekkefølge av tiltak. Se etter klimaks "action points", det mest dramatiske øyeblikkene i historien. Hvis male bokomslag, velger den mest representative og dynamiske av alle mulige tiltak poeng for motivet. En dramatisk handling punkt for dekning av "The Warlock" kunne ha vært denne passasjen: "Det store trollet munn vridd til en bred, krokete Leer som den nådde for dem over kalesjen. Rancid pusten gusted over dem og sikle klasket på kalesjen er lerretet overflate . . . 'Hvor er Elsie?' Berdina gråt. Det var Anna og ELKA, klamrer seg til sin mor i vogna sengen. Aram var med dem. Helden var oppe på førerens benken . . . Elsie var borte. "Var imidlertid handlingen punktet diskutert i neste trinn valgt i stedet, fordi det er mer sentralt i historien.
Fire.
Som en god illustratør, må du gjøre mer enn bare legge til bilder til historiens teksten, ja, er målet ditt å enormt berike det. For dekselet illustrasjon av "The Warlock", denne forfatteren valgte å illustrere den profetiske sentral i historien: "Old Amhur, administrerende astrolog, satte øyet til linsen. Noe hadde flyttet. En stjerne falt fra himmelen! Øynene lyser med religiøs glød, slo han messing gong, hamrer det ustanselig. Det var på vei. "
Fem.
Velg media som du kjenner, som er best egnet til den generelle innstillingen av boken. Selv om en illustrasjon i oljer ville ha vært egnet til dette arbeidet, valgte jeg vann fargene som mer flyktig, noe mer til fantasien.

Tips og advarsler


 • Du kan annonsere illustrasjon service på Internett
 • Du er best av hvis du kan komme i gang ved å illustrere en bok skrevet av en venn eller familiemedlem. Dette vil være et viktig tillegg til porteføljen din. Hvis du har et valg av første prosjekter, velger historien med den mest dynamiske action poeng. Fordi det vekker livlig fantasi, er fantasy en utmerket sjanger der for å starte din karriere som illustratør.
 • I illustrerer den imponerende saga av "The Warlock", denne forfatteren (og illustratør) var heldig å kunne arbeide med en svært talentfull forfatter som historiene er spennende fulle av "klimaks action points". Hans bok er tilgjengelig gjennom Link i Resources, nedenfor.
 • Finn science fiction /fantasy /mysterium bestille konvensjoner i ditt område. Noen av disse er svært store og er sentrale samlingssteder for forfattere, illustratører, redaktører, forlag og agenter. De fleste konvensjoner, slik som Boskone i Boston, Baltican i Baltimore, etc. , blir holdt en gang i året, og kjøre 2 til 4 dager, så det er god tid for å få kontakt med personer du ønsker å se.
 • Alltid lage kopier av illustrasjoner, sikre originalene for bruk i din portefølje. Din portefølje vil bli helt avgjørende i å etablere din kunstneriske stil og evne til å fargerikt og tolke tekst i maleriene.
 • Andre artikkelen

 • hvordan malerier på papir
 • hvordan å sammenligne Panasonic digitale kameraer med sony
 • hvordan å male bunnen av en mat brett
 • hvordan å male en akvarell vase
 • hvordan du velger et matt for en shadowbox bilderamme
 • hvordan å lese gravstein symboler
 • hvordan du justerer timingen i en Mazda6
 • hvordan å lage en Niagara Falls skoleprosjekt.
 • hvordan arbeide med komplementære farger
 • hvordan å tegne tekstur
 •