hvordan malerier på papir

hvordan malerier på papirMaleri på papir kan lage flotte teksturer og effekter. Så velg din papiret forsiktig for å blande med de materialene du vil bruke, og å reflektere resultatet du vil ha i maleriet ditt. Her er noen tanker om emnet

Du trenger:. .
Paper
Paint.


en.
Syrefritt papir vil trolig vare lenger og har mindre effekt på pigmenter i maling du skal bruke.
2 .
Hvis du vil male på papir, må du bruke et sterkt fibered papir som ikke vil gå i oppløsning med væsker. Det finnes ulike teksturerte akvarell papir som er laget for å håndtere fuktighet. Illustrasjon bord er et bord-montert papir som også kan ta en god del arbeid på overflaten. Andre oppgaver vil trolig kreve noe eksperimentering på din del.
Tre.
Hva slags maling du skal bruke? Maling er våte og vil krøller eller bølger noen papirer. Du vil kanskje sette papiret under press for å tørke flatere. Hvis maling er ikke tørre når du trykker på papiret flatt, være forsiktig pigmentene ikke mash (hvis den anvendes tett), eller holde seg til hva overflaten du trykker den malte overflaten mot. Olje base malingstyper vil synke inn i papir og ofte lar en oljeaktig "skygge".
Fire.
Vil tekstur være en eiendel eller en forpliktelse? Ikke bare er det en rekke teksturer, men det er papir som er laget med flekker av materiale eller til og med biter av teksturerte elementer presset inn i dem. Håndlagde japanske aviser er tilgjengelig med blader, frø, fiber eller andre interessante teksturer og materialer presset inn i papiret i seg selv. Vil dette forbedre eller forringe effekten du prøver å oppnå?
Fem.
Basen stoff som du maler blir en del av maleriet ditt. Jeg liker å male på papiret fordi min stil og teknikk innebærer mixed media at jeg så tegne inn og fine, glatte overflaten på papiret fungerer perfekt så lenge den er tøff nok til å bli jobbet inn med blyant, maling og blekk.

6.
Hvis du virkelig får fascinert av papirkvaliteter det kan være en fascinerende kunst i seg selv. Papir-making vil tillate deg å lage din egen hjemme-laget papirer og det kan bli en kunstnerisk medium som er en kreativ mål i seg selv.
7.
malerier på papir kan være mindre komplisert å gjøre og lettere å lagre når du er ferdig enn malerier på lerret. Hvis du ønsker å gjøre noe maling på papir, har jeg notert et par butikker for bestilling papir på internett i Flere ressurser nedenfor. Det finnes også et par andre artikler om kunst knyttet, også.

Andre artikkelen

 • hvordan du laster ned en yu gi oh gameboy advance rom
 • hvordan å skyte lysbildefilm naturfotografi
 • Slik gips fra en alginat mold
 • hvordan å male en akvarell vase
 • hvordan å bruke kameraet som et vitenskapelig instrument
 • hvordan å skyte paparazzi bilder
 • hvordan å trekke tilbehør i mote illustrasjon
 • hvordan å diskutere Kama Sutra med en partner
 • hvordan starte tracing for en tegneserie
 • hvor å endre en enkaustisk voks maleri
 •