hvordan du raskt tegne dyr

hvordan du raskt tegne dyrJeg listet dette som Easy, fordi prosessen er faktisk raskt og enkelt. Enten du tegninger likner bildet referanse eller ikke er et spørsmål om praksis, men tegning rask er en måte å komme i mye mer trening enn sakte forsiktig gjengivelse

trenger Du:!
Foto referanse, din egen eller en med tillatelse fra fotografen til å trekke fra det.
.
Derwent eller Conte Skisser blyanter i rødt, svart og hvitt, eller Conte fargestifter.
Knadde viskelær.
Skissebok eller skisse pad med syrefritt kunstpapir.
En klokke for å sjekke tiden, er stoppeklokken bra hvis du har en.
.
Kan av spray gjennomførbar matt festing.
.


en.
Varm opp med noen løse enkle slag på siden. Skisser noen teksturer som crosshatching, skribling eller flekker, å bli vant til å etablere verdier veldig fort. Ikke tid dette, bare fele rundt en stund till din hånd er veldig vant til skisse penner eller Conte fargestifter.
To.
Se tett på bildet ditt referanser og velge en før starter timeren. Dette er da å avgjøre komposisjon, der du vil sette dyret på siden. Ikke ta for lang tid å tenke på det, bare velg en referanse der dyret vil fylle det meste av plassen du har merket av. Arbeid ganske små. Jeg gjør dette som ACEOs, 2 1 /2 "x 3 1 /2" og har precut kunstverk papir som størrelse å jobbe med. Hvis du bruker en vanlig skisse pad, kan det være lurt å skissere en 3 "x 4" område eller 4 "x 6"-området, eller bare stor og fylle siden med langstrakt arm bevegelser. Gjør det på din måte, jeg bare liker ACEO størrelse. (ACEO betyr Art Cards Editions Originals, dette er original kunst på størrelse med trading kort som blir solgt eller byttet ut samlekort. ) Sketching omrisset av tegningen din område regnes ikke som en del av din Fem liten Art tegning tid.
Tre.
Etablere grunnleggende linjene av animalsk din. Jeg gjør et tigersprang ansikt og skuldre for denne demonstrasjonen, bruk av røde og sorte Conte skisse blyanter på hvitt akvarell papir, ACEO størrelse. Du bruker Conte fargeblyanter, pastell blyanter, Derwent skisse blyanter, Prismacolor skisse blyanter eller kull blyanter, mikse og matche, har bare en rød og en svart en og hvit hvis du skal bruke farget papir. Mitt første minutt er brukt få disse grunnleggende linjene i, bruk av røde siden striper vil være i sort. Jeg skriblet noen verdier, men ikke alle av dem, trenger du ikke å gjøre dette på dette stadiet, men jeg noen ganger gjør.
Fire.
Jeg timing hvert går over på andre, fordi Jeg trenger å stoppe, skanne og beskrive hva jeg gjør. Det neste trinnet er å gjøre noen svarte detaljer som er strukturelle. Pass på at alle delene er der de skal være. Øyeeplet det. Guesstimate. Prøv for gode proporsjoner og ikke bekymre deg hvis de ikke er nøyaktige. Praksis er det som gjør disse ser bra ut-hvis du er nybegynner, vil du få noen som kommer godt ut og andre som ikke gjør det. Ikke slette noen dårlige linjer. Bare gjør rett linje ved siden av den og huske hva som er hva. Det er en del av sjarmen ved rask skissering. Jeg gjorde noen striper, men forenklet striper fra min referanse av mange. Tiger striper, leopard flekker og så videre ikke trenger å være fått nøyaktig. Bare få det generelle mønsteret og retning.
Fem.
Jeg brukte litt mindre enn ett minutt å få alle disse stripene i. Arbeid raskt. Du kan se på det siste eksempelet på at jeg fikk tiger øyne en litt stor og han ser scruffy. Det er fint. Dette er en skisse, ikke en endelig polert maleri. Shade ditt dyr solid der noen brune eller røde markeringene er sterke med den røde blyanten. Shade lett med den sorte blyanten for skygger. La hvite for hvite. Du kan smudge å jevne lysere skyggelegging, bare ikke gå som tung mens du tegner. Tilbring en eller to minutter å gjøre dette skyggelegging.
6.
Fullfør den sorte detaljer og skyggelegging. Legg til værhårene dyret kan ha. Jeg satte svarte værhår på denne tiger for synlighet. Hvis du savnet et hvitt område, og dekket det, forme en knadde viskelær og trykk den på den hvite flekken, så løsner, flere ganger. Ikke gni, som skyver pigment inn i papiret. Lysere den og så gå over den med en hvit blyant. Sett catchlight i øynene med en hvit blyant hvis du glemte å gå rundt catchlight, som jeg gjorde. Få den rosa på nesen ved å gå over den heltrukne røde nesen med den hvite uten å løfte ut noen av de røde. Touch opp noen røde eller svarte som falmet fra tegning over dem eller håndtere dem. Registrer din med dine egne initialer og markere året ved siden av initialene dine for en signatur. Spray med gjennomførbar fiksativ.

Tips og advarsler


 • Hvis du ikke liker tegningen, gjør det igjen, så mange ganger som det tar å få det slik du ønsker det. Nybegynnere vil ikke få de resultatene jeg gjorde-men du vil hvis du tegner det 100 ganger tilbringe kun fem minutter for hver prøve
 • Pass på å bruke timeren!. Det er altfor lett å bli distrahert av detaljer og tilbringe femten eller tjue minutter på en tegning og fortsatt få proporsjonene feil. Starte på nytt hvis det er ufullstendig innenfor fem minutter.
 • Prøv å tegne samme dyr eller arter fra mer enn ett annet bilde referanse.
 • Tegn et kjent dyr som du ser ofte eller som så mye at du alltid ser på bildet sitt. Hvis du liker tigre, trekke dem masse. Hvis du liker hunder, tegne din hund.
 • Tegn samme dyr fra fantasi, fra livet og fra et bilde. Sammenlikn resultatene!
 • Quick tegning kan gi kompetanse til å gjøre livet tegning før dyret fag stå opp og gå.
 • Prøv ett minutt gest tegninger og la de uferdige når de er, hvis du har problemer etterbehandling under fem minutter. Etter ett minutt tegninger, føles fem minutter som en lang tid!
 • Der det er mulig, bruk ditt eget bilde referanser. Ditt minne å ta bildet bidrar til å gjøre tegningen enda bedre.
 • Husk å date dine tegninger. Tidlig de kan se crummy, men hvis du gjør dette ofte, vil du se din fremgang ser tilbake når du blir motløs.
 • Ignorer alle bakgrunn elementer eller representere dem bare med en linje, smudge eller squiggle. Ta hensyn til dyret mer enn plassen.
 • Med praksis, vil tegninger bli en nyttig referanse for å gjøre alvorlige maleri eller fine tegning! Fem minutt skisser er ofte bedre enn bilder for å utforme et godt maleri. Så ikke gi opp bare fordi de ser tøffe og kan ha feil, bare fortsette med mange av dem!
 • Når skisser begynne å komme ut å kjenne igjen hver gang, prøv Quick Tegning som part knep! Bring dyret bilder å la dine venner velger referanser.
 • Tegn minst en fem-minutters-Sketch hver dag, vil du nødvendigvis få veldig flink til å tegne!
 • Prøv fremdeles liv gjenstander som blomster, bokser, kaffe kopper og vaser også, med samme timer. Vær oppmerksom på skygger og lys på disse enkle objekter.
 • Ikke prøv å slette dårlige linjer. La dem i og arbeid over dem. Lysere områder bare helt på slutten, og gjøre det ved å løfte og tegne over med hvit, svært rask.
 • Ikke prøv å få det perfekt. Få det ned grove og prøve for recognizability mer enn presisjon.
 • Ikke bruk spray gjennomførbar matt fiksativ i en uventilerte område, ta din kunst utenfor eller i nærheten av en vifte eller klimaanlegg å bruke den.
 • Ikke røyk eller ha åpen flamme i nærheten av en spray kan av gjennomførbar matt festing eller spray maling eller noe annet sånt.
 • Ikke kast ut din dårlige skisser. Dato dem og lagre dem. De vil muntre deg opp når du føler deg mismodig senere og sammenligne dem med hva du fikk motet med, kan du se din fremgang.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å lage papir båt
 • hvordan gjøre enkaustisk voks samlekort
 • hvordan å lage en Niagara Falls skoleprosjekt.
 • hvordan du bruker en x-Acto kniv
 • hvordan gjøre voks for enkaustisk malerier
 • hvordan sekvensen enkaustisk voks malerier
 • hvordan du skal begynne en enkaustisk voks maleri
 • hvordan å bruke fargefiltre i svart og hvitt fotografi
 • hvordan å lage tekstur i et abstrakt maleri
 • hvordan du bruker en klar pels på en mat brett
 •