hvordan du oppretter perspektiv i sort / hvitt fotografi

hvordan du oppretter perspektiv i sort / hvitt fotografiI fotografering, oppstår perspektiv basert på romlige relasjoner mellom emner i sammensetningen av det som blir fotografert. Du kan opprette en rekke perspektiv visninger ved å forstå hva slags perspektiv er mulig, kameraet kontroll og sammensetning. Den type kamera brukes også påvirker perspektiv

Du trenger:. . Redigerer kameraet
Panorama-kamera.


en.
Fotografi parallelle linjer som trekker seg fra kameraet. Linjene vil vises for å konvergere i det fjerne mot et felles forsvinningspunkt. Dette er Academic Rectilinear Perspective (ARP). Hvis linjene er horisontale, vil forsvinningspunktet ligge på den sanne horisonten. Viker vertikale linjer er gjengitt parallelle. Kontroll for ønsket effekt med svinger av en visning kamera eller under forstørring.
To.
Opprette True Rectilinear perspektiv. TRP er identisk med ARP, bortsett fra at vertikaler som trekker seg fra kameraet også konvergere til en felles forsvinningspunkt, i en effekt kjent som sammenfallende vertikaler. TRP er en sannere, ukontrollert lineære perspektiv enn ARP. Kontroll av effekten er den samme som for ARP.
Tre.
Bruk en panorama-kamera for å lage sylindrisk Perspektiv. Linsene swing under eksponering, som beskriver en bue. Det er mulig å produsere bilder som inneholder en vinkel, utsikt, ca 140 grader, noe som er tre ganger som omfattes av en linse av standard brennvidde. Rette linjer som er parallelle med feie av objektivet vises buede-jo mer så, jo lenger unna de er fra den lange aksen av bildet
4
Juster gjenstand til. . -kamera avstand og velg en linse av passende brennvidde å skape reduksjon av størrelse, en optisk illusjon i hvilke objekter som vises mindre jo lenger unna de er fra kameraet. Reduksjon av størrelse skaper et inntrykk av dybde i tilfeller der lineære perspektivet ikke kan brukes fordi motivet inneholder ingen rette linjer.
Fem.
Bruk kamera vinkel til å opprette forkortning av Form, som manifesterer som forvrengning. Sett fra siden, vises et hjul uten forvrengning i sann sirkulær form. Men sett i en vinkel, ser hjulet mer eller mindre elliptisk eller forvrengt. Sett på som en sirkel, ser et hjul flat, mangler dybde. En elliptisk form kjøper dybde. Praksis viser gjenstander fra vinkler for å få en følelse av plass symboler.
6.
Control vinkelen på et emne og, om nødvendig, tilnærming i forbindelse med svinger av en visning kamera. Jo mer kameraet tilbake slås parallelt med et hovedmotiv, jo mindre er graden av forkortning og vice vers. Hvis kameraet tilbake er parallell med prinicipal flyet i et fag, er forkortning fullstendig eliminert, uavhengig av retningen som linsen peker.

Tips og advarsler


 • Det finnes andre teknikker for å lage og kontrollere perspektiv eksempel emne beliggenhet i sammensetningen, kontrasten mellom skarphet og uskarphet og kontrasten mellom lys og mørke.
 • Andre artikkelen

 • hvordan du kan tjene gratis ting
 • Slik starter en bil detaljering bedrift
 • hvordan å diskutere Kama Sutra med en partner
 • hvordan selv redigere en fiction-historie
 • hvordan du bruker en Nikon D70
 • hvordan finne et trygt tatovering butikk
 • hvordan å la limet tørke når silke-screening
 • hvor å endre en enkaustisk voks maleri
 • hvordan plassere en design for glass maling
 • hvordan starte tracing for en tegneserie
 •