hvordan bli en estetiker

hvordan bli en estetikerSelv om noen mennesker har vært kjent for å bruke ordet til å bety en snobb eller noen som er stakk opp, som ønsker å være en estetiker kan faktisk være et ganske hederlig aspirasjon. På sitt mest grunnleggende, er en estetiker noen som ser en større skjønnheten rundt dem enn andre. En estetiker søker å verdsette skjønnheten av kunst, den skjøre tonene av musikk, og alle de rikdom og kompleksitet at mat og drikke har å tilby. Selv om bevegelsen som skapte estetiker har blitt erstattet gang på gang, er det fortsatt mulig å heve deg selv til ambisjonene av estet å hjelpe deg å nyte alt rundt deg mer fullstendig.
en.
Begynn med studiet av kunst. Tilbring tid faktisk tenker om inspirasjonene av kunstnerne som har laget forskjellige stykker, vurderer hvorfor de brukte fargene som de brukte og hvordan de kan ha utviklet teknikker som ble brukt i skaperverket sitt. I stedet for å bare se på et stykke og flytte på, gjør research og dens skaper, slik at du bedre kan forstå de lidenskaper og beslutninger som gikk inn til stykket. Prøv å svare ærlig både "hvordan" og "hvorfor" av kunstverk som du ser på, selv om du ikke er glad i stykket eller artisten som skapte den. Ikke fordømme kunst rett og slett fordi det ikke samsvarer med dine standarder for skjønnhet, tar seg tid til å utvikle en bredere forståelse, slik at du kan se appellere til andre, så vel som deg selv
2
Lytt til et bredt utvalg av musikk, vurderer både ord og notater som du hører. Søk melodiene som ofte er skjult bak tekster eller høyt instrumenter, visualisere hvert instrument involvert i etableringen av musikkstykket som du lytter til. Føl energien til hver musiker og sanger hver, slik at du kan utvikle en rikere forståelse av hvorfor de spiller eller synger på den måten som de gjør. Hold et åpent sinn og godtar det musikalske smak av andre, ser på musikken deres på samme måte, slik at du i det minste kan forstå det selv om du ikke altfor liker det.
Tre.

Kjøp forskjellige parfymer, Deodorant, duftende stearinlys og røkelse varianter. Utvikle din luktesans slik at du kan plukke opp på subtile forskjeller mellom lignende dufter. Selv om du ikke må være i stand til å identifisere noe ganske enkelt ved lukt, bør du i det minste satt videre innsats for å kunne verdsette de ulike luktene som forskjellige elementene. Ikke bare vil dette hjelpe deg å utvide din forståelse av skjønnhet i verden, men det vil også lage din favoritt dufter så mye mer intense, slik at du fullt ut kan sette pris på hele deres aromaer.
Fire.

Prøv ny mat eller drikke, selv om du har en forutfattede tanken om at du ikke vil like dem. Tygge maten sakte, identifisere ulike ingredienser etter smak. Gjør det samme med vin eller annen drikke, tar seg tid til å nyte smaken av væsken, analysere ulike kvaliteter som du kan smake. Mens det kan ta en stund å virkelig utvikle en følsom nok til palett du kan fortelle forskjellene mellom lignende matvarer basert på nivåene av krydder og smak som de har, fokusere på akkurat hva det er som du smaker i stedet for å bare la alle av smakene blander sammen hjelper deg å sette pris på de tingene som du spiser mye mer.
fem.
Flytt fingertuppene lett over overflaten av objekter når du berører dem, tar deg tid til å innse hva objektet føles virkelig liker. Konsentrer deg om de ulike teksturer som ligner flater kan ha, ta gleden i noen av de mer subtile teksturer som du finner.
6.
Fortsett å øve på foredling av dine sanser, husker at du er forsøker å observere og å ikke dømme. Minn deg selv at du ikke nødvendigvis må like alt du støter på, men at du bør i det minste ta seg tid til å tenke og forstå hvorfor andre mennesker kan like den.

Tips og advarsler


 • For å unngå å bli betraktet som en snobb, holde deg selv flatet ved å begrense mange av dine observasjoner til din indre monolog. Minn deg selv om at andre kan ha ulike meninger om saken, og deres meninger er ikke mer eller mindre gyldig enn din egen.
 • Andre artikkelen

 • hvordan treningen leggmuskelen
 • hvordan å designe en vinnende science fair display
 • hvordan å diskutere Kama Sutra med en partner
 • hvordan å lage papir båt
 • hvordan komme rundt DFW Airport
 • hvordan å sammenligne Panasonic digitale kameraer med sony
 • hvordan du bruker pulver klovn makeup
 • hvordan å få 100 prosent daglig dose av vitamin C
 • hvordan å komponere et bilde ved hjelp av buet elementer
 • Slik beskytter du et utkast tabell
 •