hvordan å ta kule, kunstneriske og unike fotografier som er minneverdig?

hvordan å ta kule, kunstneriske og unike fotografier som er minneverdig?Som en profesjonell fotograf, er jeg stadig komplimenter på bildene mine, for det meste på sine kunstneriske og kreative appell. De har en tendens til å skille seg ut mer, vise personlighet, og fortelle en historie om hva du fotograferer. Jeg vil gi tips om hvordan du kan skape interessante bilder

Du trenger:. .
Kameraet
batterier.
flash.
film.
et godt øye.
åpen til sinns.
kreativitet.


en.
Først må du bestemme hva du skal fotografere. Skal du i bryllup, reiser på en tur, lokal street photography, ta bilder av ditt kjæledyr i hagen din, en slags parti eller en hendelse, feriebilder, eller bare familie og venner øyeblikksbilder. Uansett hva det er, velge et tema.
To.
I temaet, bestemme hva spesielt du vil fremheve eller skille seg ut. Er det de interessante menneskene som du ønsker å dokumentere? Den fine arkitekturen? Den vakre dekorasjoner og mat? De ulike personligheter? En spesiell kultur? Den festlig anledning? Eller bare minner fra dine kjære?
Tre.
Når du nærmer deg temaet, nærmer det fra ulike vinkler. Gå på toppen av en høy-området, og ta et bilde, ser ned på motivet. Eller, sitter på gulvet og ta et bilde av noe eller noen høy. Konsentrere seg mer om handlingen og selve personen, men prøv å få hele personen på biletet. Få en på nært bilde av personens ansikt når du ønsker å fremheve sine humøret ved å vise deres uttrykk. Kom tett på små detaljer, som klær, sko, smykker, ur, vesken, eller deres personlige elementer som de har med dem. Få mer personlige og intime på fagstoffet til å uttrykke mer om det.
Fire.
Før du tar bilder, se seg om etter noe annet, uvanlig og unikt, noe som du ønsker å se tilbake og husker som du ser gjennom album i fremtiden. Hva skiller seg ut mest? Noe morsomt? Vakker? Skummelt? Creepy? Merkelig? Strange? Ta et bilde og fange øyeblikket. Du kunne ikke få denne muligheten i fremtiden.
Fem.
Hvis det ikke er noen folk med deg, fokus på objektet av interesse. Gjør den til din sentrum og midtpunkt, men få noe fra bakgrunnen i bildet for å minne deg hvor den er på, enten du er på stranden, i fjellene, byen, landet, lokale byen, osv. Lag en stemning og følelse for hele bildet og hvor det er. Men hvis det er folk med deg, få dem på bildet. Ikke la dem positur. Gjør dem opptre naturlig og seg selv, avslappet, casual, og bare sitter ved objektet av interesse eller foran objektet av interesse. Kanskje til og med gjøre interessante positurer eller utfører en populær aktivitet på dette området. Prøv å få folk til ett med bakgrunnen slik at de ikke skiller ut for mye å være åpenbare eller for turistpreget.

Tips og advarsler


 • Don ' t får kameraet glad og ta et bilde av noe. Vær selektiv. Ta et bilde av det som ser viktige, annerledes, spennende, og noe som du ønsker å se tilbake og huske når du ser tilbake gjennom albumet.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å opprettholde takfot og takrenner
 • hvordan å lage en origami orkidé
 • hvordan å lage tekstur i et abstrakt maleri
 • hvordan å tegne figurer
 • hvordan å fake en styrking av kunst
 • hvordan du bruker en klar pels på en mat brett
 • hvordan du bruker en pekepenn i enkaustisk maleri
 • hvordan å sponse en skrivekonkurranse
 • hvordan å bruke musikk i klovn rutiner
 • hvordan du bruker pulver klovn makeup
 •