hvordan du legger til detaljer på en vegg veggmaleri

hvordan du legger til detaljer på en vegg veggmaleriNår du maler et veggmaleri, først bestemme hvor mye detaljer den trenger. Detaljnivå bestemmes av mural plassering. Takmalerier, eller veggmalerier som gir et bakteppe til et rom, trenger sjelden forseggjorte detaljer, mens veggmalerier som er utformet i områder som seere kan komme nær trenger små detaljer. er Jo nærmere folk til freske, jo flere detaljer de ønsker å se
en.
Lag områder med høy kontrast. Paint i skygger for å gi en ekte tredimensjonal titt på sidene dine. Legg flere farger til bladene som vise frem detaljer som årer i bladene så vel som deres mørke undersiden.
To.
Paint skyggen og lowlight områder i detalj områdene først og deretter legge høydepunkter til kantene som vil korrespondere gjør du oppfattet lyskilde. Hightlights og skygger må pines med en veldig fin pensel.
Tre.
Gjenskap sprekker og deler seg i alle overflater laget for å se ut som stein eller fliser. Nøkkelen til å skape livaktige tredimensjonale veggmalerier er å legge til aldre linjer og teksturer som du vanligvis ser i naturlige materialer.
fire.
Legg tegn til folk. Mal ikke alle ansiktene på våt det samme. Detaljene i menneskelig ansikt er basert på ansikter feil. Legg til rynker og blinker til ansikter, slik at de hver har individualitet.

Tips og advarsler


  • Når male et veggmaleri, er en av de vanskeligste ting å gjøre å holde i tankene en konstant kilde til lys. Solen kan ikke alltid være på to steder på en gang, og ingen kan din veggmaleri er tenkt lyskilde heller.
  • veggmalerier som ikke tar sikte på å være realistisk, slik som tegn for et barns barnehage, kan ikke krever en masse detaljer. Tema for veggmaleri kan ha så mye å gjøre med hvor mye detaljer du putter i freske din, som beliggenheten.
  • Andre artikkelen

  • hvordan å bryte ned en animasjon spasertur syklus
  • hvordan du legger til detaljer på en vegg veggmaleri
  • hvordan å bruke musikk i klovn rutiner
  •