hvordan å trekke ICP klovn ansikter

hvordan å trekke ICP klovn ansikterICP klovn ansikter er symboler som representerer hip-hop gruppa Insane Clown Posse. Sangene på denne multiplatinum gruppen er lastet med skrekkfilm bilder, og medlemmene i gruppen pryder klovn makeup for sine live-opptredener. Vær oppmerksom på at tegningen klovnen ansikter pryder noen av ICP sine platecover kan merke deg som en "juggalo"-en ICP groupie
en.
Form venstre kinnbenet ved å tegne et kort linjestykke på rundt en 45 graders vinkel opp og høyre, fra øverst til venstre punktet i trekanten . Fra det segmentet er endepunktet, trekke et nytt segment ned og høyre, slik at det går omtrent parallelt med trekanten venstre side. Gjør dette segmentet litt lenger enn dette trinnet første segment.
To.
Form høyre kinnbenet som et speilbilde av den venstre. Følg nøye med vinkler og lengder du tegnet i trinn 1
3
Form venstre øyehulen mellom disse to punktene:. .
Punkt 1: samme høyde som kinnbenet toppen, og halvveis fra venstre kinnbenet topp og vertikalt sentrum av ansiktet
Punkt 2: samme høyde som bunnen poenget med Trinn 2 andre segment, og bare forlot i ansiktet vertikale sentrum. .
4
Lag høyre øye som et speilbilde av venstre
5
Form den ytre munnen bunnen. . : Tegn en kurve som går omtrent parallelt med trekanten venstre og høyre side. La bare en liten plass mellom den nye linjen, og trekanten sidene
6
Form den ytre munnen top:. . Tegn en kurve som starter øverst til venstre i munnen og beveger seg rett og litt nedover til du kommer til ansiktet vertikale sentrum. Mirror denne kurven i ansiktet rett side.
7.
Form den indre munnen med en liten nedover peker trekanten, på innsiden av ytre munnen har du allerede tegnet. Fyll i denne trekanten til å fullføre det indre, selve munnen.
8.
Tegn nesen som en litt flattrykt oval på den vertikale midt i ansiktet, like over den ytre munnen.

9
Form hatten's randen:. Tegne en hot dog form som buer nedover litt og hviler over venstre og høyre kinnben. The hot dog lengde er lik avstanden mellom kinnbeina.
10.
Form hatten topp som to side ved side halvsirkler som sitter på toppen av hatten sin randen. Bruk den øverste halvdelen av sirkelen, og størrelsen på sirkelen diameter omtrent halvparten av høyden på den opprinnelige rektangelet. .
11
Fullfør hatten ved å tegne to kurvene: Den første renn opp og høyre fra venstre halvsirkel, og når litt over på den høyre kanten av høyre sirkelen, den andre kurven swirler opp fra nederst til høyre punktet i høyre halvsirkel, å slutte med den første kurven.
12.
Color den ferdige ansiktet og lue øverste grønne, og fargen hatten rand Scarlet.

Andre artikkelen

 • hvordan du lager din egen kunst panel
 • figurative skulptur tips
 • hvordan å trekke en lastebil på maling programmet
 • hvordan å sammenligne lakk til uretan
 • hvordan å tørre oljemaling raskt
 • hvordan du skriver for en kunst stipend
 • minnesota Kunst og humaniora tilskudd
 • hvordan legge kontrast til digitale bilder
 • hvordan gjøre en påtrykt skjorte
 • anker tatovering ideer
 •