hvordan å tørre oljemaling raskt

hvordan å tørre oljemaling rasktOljemaling kan ta alt fra dager til uker å tørke, og tvinger deg til å slutte å jobbe inntil din nåværende laget har tørket. Valg av riktige fargene, kan olje-maling tynnere og materialer fart på tørketiden, og få deg tilbake til arbeidet før
en.
Plan ut lagene av maleriet ditt, ved hjelp av tynne lag med maling når det er mulig. Alltid male tykkeste lagene i bunnen og tynnere lag på toppen for å hindre sprekkdannelser. Hvis du kan gjøre hele prosjektet i tynne lag med maling, gjør det. Malingen tørker mye fortere når den ikke er spredt på i tykke strenger.
To.
Velg olje-maling farger som tørker raskest. For eksempel, nøytral hvit tørker raskere enn sink hvit, mens kobolt gule tørker raskere enn kadmium gule. Slow farger ta fem eller flere dager å tørke, mens den raskeste fargene kan tørre på bare to dager, ifølge WetCanvas. com Du finner en liste over farger, og hvor fort de tørker i Resources.
Tre.
Thin din oljemaling med en luktfri maling tynnere før du begynner å male. Legg et par spiseskjeer med maling tynnere og bland med malingen til den når den konsistensen du ønsker, for eksempel ekstremt tynne eller fortsatt litt tykk. Blanding i maling tynnere vil kutte ned tiden som hver farge må sette.
Fire.
Vurder å bruke linolje eller kokt oljer (for eksempel kokt linolje), hvis du ikke liker bruke maling tynnere. Både oljer hjelper malingen tørker fort, men kokte oljer mister farge over tid, og fungerer best for lag av maleriet du har tenkt å dekke opp senere. Bland i ca en spiseskje med linfrø eller kokt olje å male. Hold legger til du kommer til en tynnere konsistens.
Fem.
Paint på en overflate som tørker raskt. Artist David Rourke antyder i sin blogg til å bruke en kobber panel som male overflaten. Den nederste lagene av maleriet ditt vil tørke raskt på kobber. Et maleri gjort på lerret vil ta minst to uker eller mer tørke på grunn av absorberende typen materiale. Et maleri utført av kobber kan tørke i en uke eller mindre, avhengig av hvor tykk din maling.
6.
Blot maleriet med en ren klut eller en bit av avisen hvis den ikke er ferdig tørker og du må gå videre. Denne metoden, foreslått i "Introduction to Painting" av John Henn, fjerner overflødig maling, slik at du kan fortsette med neste lag. Vurder dette bare når du virkelig trenger å gå videre med maleriet ditt. Blot forsiktig og ikke flyttes fra side til side, eller du kan gni utover maleriet.

Andre artikkelen

 • hvor å fjerne overspray maling fra rustfritt stål
 • hvordan å tegne altsaksofoner
 • hva er betydningen av kunst i livet?
 • hvordan å trekke kroppen av en 1968 Mustang
 • hvordan skrive ut på overføringspapir
 • hvordan å bygge en knytte bord
 • hvordan å lage en latex maske mold
 • hvordan å tegne tegneserier ansikter
 • eksempler på utvendig maling
 • dolphin tatovering ideer
 •