hvordan å tegne en 3d modell av jorden

hvordan å tegne en 3d modell av jordenDet er rimelig å si at mange mennesker tar for gitt den naturlige skjønnheten i vår egen planet sett fra verdensrommet. Men du trenger ikke å se for langt tilbake i historien for å finne en tid da slikt bilde provosert av ærefrykt og undring den fortjener. Et ubemannet, 1946 rakett skutt opp fra White Sands Missile Range av amerikanske forskere gitt det første bildet av Jorden fra verdensrommet. Du kan gjenvinne noen av de lurer på disse forskerne må ha følt ved å lage din egen tredimensjonal fremstilling av Jorden

Du trenger:.
Papir og blyant.


en.
lett tegner en firkant i midten på papiret. Gjør plassen sine sider minst fire inches lang, og gjøre plassen litt bredere enn den er høy.
Plassen gir retningslinjer for å tegne en sirkel. Bredden er litt større enn høyden sin fordi jorden ikke er en perfekt kule, men litt bredere rundt sin ekvator på grunn av rotasjonen sin.
To.
Plot poeng på midtpunktene på hver siden av plassen. Deretter tegner buer forbinder hver midtpunkt med midtpunktene av tilstøtende sider. Du har en sirkel etter fullført de fire buer.
Tre.
Shade sirkelen ved å bruke blyanten i selv, lineær slag innenfor sirkelen omrisset. Bruk middels press for å gi skyggelegging en verdi omtrent midt mellom svart og hvitt. Hold blyanten nesten horisontale til den siden som du skygge, for å få størst mulig merket for hvert slag.
Fire.
Gjenopprett vanlige grep på blyanten, deretter begynne å skissere konturene av landmassane inne i sirkelen. Form hver landmassen med enten en idé om en bestemt kontinentets form, eller en springende polygon med minst seks sider. La blyant vandre for dette trinnet.
Når du oppdager en prosess for å skape naturlige former, gjør nok former til å dekke om lag 70 prosent av sirkelen.
fem.
Bruk en skarp- kantet viskelær å tømme ut innsiden av hver landmasse. Etter sletting hver landmasse, re-skyggen utvalgte deler av det å simulere variert topografi.
6.
Simuler skyer ved å flytte viskelær i buer ved sirkelens kantene. Deretter flytter viskelær i sirkler til å lage swirls av skyer nærmere de viktigste sirkelens sentrum. .
7
Gjøre Earth vises mer tredimensjonalt ved dypt skyggelegging en del av det: Velg to punkter på sirkelen omrisset som er atskilt av sirkelens diameter. Tegn en bue mellom disse to punktene, så skyggen av halvmåne formet av buen. Bruk samme skyggelegging teknikken beskrevet i trinn 3, med unntak trykker ned hardere for mørkere skygger. Gjør skyggelegging nærmere disposisjonen mørkere forhold til lysere skyggelegging nærmere sirkelens indre.
Den skyggelegging er fullført når du føler en gradvis progresjon fra mørke til lys som øyet beveger seg fra sirkelens omriss på midten.

Andre artikkelen

 • hvordan å trekke en magnolia treet
 • hvordan du feilsøker en Wagner maling sprayer
 • hvordan gjøre middelalderen vegg kunst
 • diy bad med teksturerte maling
 • hvordan å male en murstein peis som er sleip
 • hvordan du bruker xylene til å overføre fotokopieres bilder
 • tørr monteringsinstruksjonene
 • hvordan å montere brodert veggteppe
 • North Carolina art finansiering tilskudd
 • hvordan hånden dye canvas sko
 •