hvordan å tegne anime folk for kids

hvordan å tegne anime folk for kidsTegning anime mennesker er gøy for barn så vel som voksne. Med litt trening kan du lage noen veldig imponerende kunst
en.
Tegn en sirkel på toppen midtseksjonen på papiret. Skisser en linje fra toppen av sirkelen rett ned til bunnen. Del sirkelen i tre horisontale seksjoner. Dette vil være den øvre delen av ansiktet av anime karakter.
to.
Tegn øyne på bunnen tredje delen. Tegn noe diagonale linjer (eller hvordan du vil at figuren uttrykket skal vises) i midtre delen for å ligne øyenbrynene. For eksempler på flere stiler for øyne og øyenbryn, se Manga opplæring linken nedenfor.
Tre.
Skisse litt diagonale linjer som peker mot hverandre fra sidene av sirkelen nedover. Stopp når de to linjene er omtrent samme størrelse som diameteren på sirkelen, og koble de to linjene med en horisontal linje. Dette vil være den haken og lavere ansiktet.
Fire.
Del på skissen nedenfor sirkelen i tre horisontale deler. Den øverste delen og halvparten av den midtre delen vil være nesen, og den nederste delen vil bli munnen. Tegn en boks for å ligne på nesen i den øverste delen gjennom halvparten av den midtre delen.
Fem.
Tegn en boks til høyre på toppen av linjen av den laveste delen for å ligne munnen. Tegn en boks på hver side av ansiktet ved den midtre delen å ligne ørene.
6.
Tilbake til nesen. Tegn to linjer svært svakt vinklet mot hverandre på toppen av boksen utpekt for nesen. Fortsett linjene nedover, gradvis skille fra hverandre helt til rett før slutten av boksen. Tegn en halvsirkel på slutten av hver linje (men ikke koble dem til linjer, la dem ha en liten plass i mellom). Tegn en oppadgående halvsirkel koble til venstre halvdel sirkelen, så videre inn i en nedadgående halvsirkel, og en annen oppover halvsirkel å koble til høyre halvsirkel (nesten som en halv horisontal peanut form). Å vise ulike typer neser se Manga opplæring linken nedenfor.
7.
Tilbake til munnen. Tegn en horisontal linje litt skrå opp i hver ende. Tegn en lignende, men mindre linjen under. Å vise ulike typer munn besøke Manga Tutorial linken.
8.
Tilbake til øret boksene. Tegn en halv oval på hver side med andre kurvet linje under toppen, samt en halv-baneringen i midten av de ovale. Skisser på som ønsket.
9.
Tegn din karakters hårfestet litt over skallen sirkelen og fortsett rundt med utformingen av håret. Å se eksempler på frisyrer, besøke Graphic Mania området nedenfor.
10.
Slette forsiktig alle skissen linjer og andre linjer du ikke vil vise i den ferdige bildet. Tegn en vag bein /karosseriet. For eksempler på kroppen positurer besøk, Dragon Art området nedenfor.
11.
Tegn omrisset av klærne, og deretter slette den skisserer igjen fra grov skisse av kroppen. Fortsett å mørkne eller tone klærne.
12.
Slett eventuelle unødvendige linjer eller punkter i bildet. Farge i bildet, eller tegne en bakgrunn design med penner, tusjer eller andre verktøy du liker.

Tips og advarsler


 • Manga kunstnere gjør ser det enkelt, men det er resultatet av mye praksis. Ikke bli frustrert hvis bildet ikke blir helt perfekt på første forsøk. Fortsette å øve, og snart vil du være i stand til å gjøre det med letthet.
 • Andre artikkelen

 • hjelp med maling spredere
 • hvordan å tegne en dinosaur fotavtrykk
 • hvordan gjøre bygging papir leire
 • fundraiser ideer for en kunst kommune
 • hvordan du tar gode bilder
 • instruksjoner for claymation
 • hvordan å lage mote dreiebok med photoshop
 • Slik sort lakk møbler
 • retninger for å gjøre easels
 • hvordan å male med en begrenset fargepalett
 •