hvordan å lage en tegneserie i photoshop

hvordan å lage en tegneserie i photoshopOpprette en tegneserie i Photoshop er ikke veldig vanskelig. Hvis du har en god idé, så alt du trenger er litt papir, en blyant, og en datamaskin med Photoshop. Det vil ta mye tid og tålmodighet før du har en fullført tegneserie, men når den er ferdig, vil du ha en kvalitet stykke arbeid som du kan være stolt av

Du trenger:. .
Paper
Blyant.
Fine-tip markør.
Eraser.
Scanner.
Computer.
Adobe Photoshop.


en.
Før du selv sitter ved datamaskinen, ta et stykke papir og blyant, og begynne å skissere de tegnene du vil inkludere i tegneserier. Du kan designe din tegn på hvilken måte du velger, men vær sikker på å trekke dem inn flere forskjellige positurer.
To.
Når du har din tegn, må du bestemme hva slags komisk du ønsker å gjøre. For en kort tegneserie av tre paneler, bytter tre, 2-tommers med 2-tommers boksene ved siden av hverandre. For en lengre tegneserie, som er en side eller lenger, trekke flere bokser på en typisk 8 1/2- med 11-tommers stykke papir.
Tre.
Tegn din tegneserie med blyant , fylle i boksene, i kronologisk rekkefølge i historien din. Når det er ferdig, ta en fin-tip markør og gå over alle linjene du tegnet med blyant. Deretter lett kjøre viskelær over papiret for å bli kvitt noen streif blyantstreker.
Fire.
Plasser papiret med tegneserier i en skanner, og åpne Photoshop på maskinen din. I Photoshop, klikker du "Fil", deretter i drop-down menyen, velg "Import" og deretter navnet på skanneren. Et nytt vindu vil dukke opp med skanneren alternativer. Kontroller at du setter skanneoppløsningen til minst 300 dpi (400 dpi anbefales), noe mindre vil gjøre det vanskelig å jobbe med i Photoshop. Velg scan, og vent på bildet for å åpne i Photoshop.
Fem.
Om nødvendig, rotere bildet ved å klikke på "Image", velg deretter "Image Rotasjon," og velg riktig antall grader for å rotere.
6.
Velg hele bildet ved å klikke på "Velg" og "All. " Velg deretter "Edit" og deretter "Kopier". På høyre side av arbeidsområdet, er det en boks som heter "kanaler. " Åpne drop-down menyen i den boksen og velg "New Channel. " Et vindu vil komme opp. Klikk "OK. " En ny kanal vil dukke merket "Alpha. "Klikk på den boksen, og velg deretter" Edit "og" Lim inn. "
7.
Klikk på" Layer ", og deretter" Nytt lag. "Klikk" Select "og deretter" Load Selection. "Et vindu vil komme opp. Velg" Alpha "og klikk" Ok. "Klikk" Select "igjen, og deretter" Inverse. "Velg" Edit "og deretter" Fill. "Et vindu vil komme opp. Klikk" Ok. "Den nye laget skal nå være fylt med akkurat de linjene som tegneserier.
8.
Gå til lag-boksen og velger bakgrunnslaget. Klikk på" Layer ", og" Nytt lag. "Nå har du et lag i mellom to lag der du kan legge farge på tegneserier. Color tegneserien på noen måte du velger, men bare fargen på dette nye laget du opprettet. Legg hva bokstaver du trenger.
9.
Når du er ferdig, klikk "Fil" og "Lagre som", deretter navnet filen og lagre den som en JPEG. Hvis du ønsker å fortsette å arbeide med det, lagre en annen fil som en PSD.

Tips og advarsler


 • Ta deg god tid når tegning og fargelegging. Hvis du rush, vil den lave kvaliteten bli synlig.
 • Andre artikkelen

 • alminnelige regler for all kunst konkurranser
 • hvordan gjøre sand og cornstarch modellering deigen
 • kunst og kultur tilskudd til enkeltpersoner
 • Slik Refinish ståldører
 • hvordan bruke lekebiler for en førskole kunstprosjekt
 • batteridekselet ideer
 • Slik vanntett mur maling
 • hvordan å lage en blomst med 3d studio max
 • hvordan kendama
 • maleri aluminium shutters
 •