hvordan du får en flott tilpasset tatovering

hvordan du får en flott tilpasset tatovering-Denne artikkelen vil informere leseren om hvordan man skal avgjøre den perfekte tatovering for seg selv, samt få det gjort med den beste kvaliteten tilgjengelig

Du trenger:. .
Kreativitet
Vilje til å permanent endre kroppen din.
.
Noe kunnskap om tatovering. Mobiltelefoni.


en.
En. Analyser deg selv. Analyser din interesse. Prøv å tenke på noe som virkelig representerer deg, eller noe symbolsk av interesse eller en viktig minne. Sørg for at det er noe du vil alltid liker, ikke bare noe knyttet til en trend.
to.
to. Bestem hva du vil og hvor du vil ha den. Du må utvikle en sterk mentalt bilde av det du ønsker. Du bør begynne å forestille seg akkurat hvordan du vil den skal se ut på huden din; forestille hver minste detalj. Finn en liten notatbok og skrive ned en detaljert beskrivelse og, selv om du mangler noen kunstnerisk talent, prøv å trekke ut ting.
Tre.
Tre. Vent. Hold tanken på hånden i minst tre måneder, om ikke lenger. Bare tenk at det allerede finnes på huden din, og bildet hvordan det ville se ut når du ser stedet av kjøtt du vil ha den på. Dette er svært viktig i å få en tatovering du vil likevel nyte i årene som kommer. Tro det eller ei, kan dine ideer endring, hva du liker kan endre seg, selv DU kan endre seg, og hvis du gjør dette trinnet bidrar til å hindre angre.
Endre små detaljer hvis du ombestemmer deg på dem, dette bidrar til å få ideen til perfeksjon, men om når som helst i løpet av tre måneders vente, bestemmer du at du ikke liker ideen din overordnede, gå tilbake til trinn 1. På den annen side, hvis du fortsatt liker ideen etter vente, gå videre til neste trinn.
fire.
fire. Nå er det på tide å finne en tatovering artist. Sjekk telefonboken, eller bruke internett til å finne butikker i ditt område. Skriv en liste over dem alle. Bestemme hvilke butikker gjør tilpasset arbeid, og krysse av de som ikke gjør det. Forskning hver og en utstrakt. Før du velger en, se etter et nettsted utstillingsvindu kunstneren arbeidet. Spør tatoverte venner hva de vet om artistenes kvalitet. Finn ut hver skrap av informasjon du kan om kunstneren.
Fem.
Fem. Når du er 100% sikker på at du kan stole på en artist, er det på tide å gjøre en stopp ved privaten deres. Når du går til stuen, må du huske å ta med detaljert beskrivelse og tegninger som du opprettet under trinn en med deg. Finn en tid da kunstneren ikke er opptatt, og møte med dem. Du trenger ikke å personlig liker kunstneren, selv om de er uhøflige, bør det ingen rolle. Du trenger bare å sette opp med dem en gang eller to ganger, og du må takle tatovering for resten av livet.
Gi dem dine tegninger og beskrivelser, og beskrive detaljene personlig. Noen kan tegne det da, kan noen komme tilbake til deg i noen dager. Også, selv om du har ført en nær perfekt tegning med deg, kan det hende at kunstneren trenger å endre det. Det vil se annerledes på huden enn papir, og kvalitet tatovør kan ofte se hvilke endringer som må gjøres gjøre det perfekt på huden.
6.
Slutt, når de har trukket og finjustert din tatovering ideen, er det på tide å finne ut om det er virkelig hvordan du vil ha det. Hvis du ikke liker deres tegning, eller ønsker dem til å endre et par detaljer, ikke vær redd for å be dem om å gjøre om det, eller endre noe. Ikke bekymre deg for å skade sine følelser, tatoveringer er permanente, deres følelser er ikke.
7.
Når de har endelig fått den trukket opp slik du ønsker det, er det på tide å få det tatovert. Sett opp en avtale, og gjør deg klar. Prøv ikke å vri seg for mye mens kunstneren arbeider, eller du risikerer å få den søl opp. Når tatoveringen er gjort, skal kunstneren gi deg ettervern instruksjoner (Spør dem om de ikke) og . . . Gratulerer med din nye tatovering! Good Luck!

Tips og advarsler


 • Hvis det kommer til å være din første tatovering, er det best å ta stilling til noe lite.
 • Få en kvalitet artist, ikke bare få en venn med en tatovering pistol å gjøre det.
 • Det er mange risiko forbundet med tatoveringer, og du bør forstå disse risiko før du får tatovert.
 • Selv med den beste artisten, kan ting gå galt.
 • Andre artikkelen

 • anime figurdesign ideer
 • typer belysning brukes i fotografering studioer
 • hvor å fjerne maling fra anodisert aluminium dører
 • Hvordan kan jeg presentere ideer til kjennetegn?
 • hvordan å lage en lyskasse for små gjenstander
 • hvordan å lage en støpeform av mine papier mache skulptur
 • hvordan ta bilder av kunst
 • hvordan å lage en tre felt kamera
 • håndverket ideer for kunst viser
 • prinsesse tatovering ideer
 •