kan du male vinyl-kledd Andersen vinduer?

kan du male vinyl-kledd Andersen vinduer?De fleste moderne Andersen vinduer er solide vinyl. Selv om de eldre var mest typisk vinyl-kledd. Til tross for påstander om at "vinyl er endelig" og aldri trenger maling, kan det bli falmet og snusket utseende gjennom årene. Du kan med hell male vinyl-kledd Andersen windows hvis du forberede dem på riktig måte, så lenge du innser at de ikke lenger vil være vedlikeholdsfritt

Forberedelse

Vinyl er ikke et vanskelig underlag å male. Den vanskeligste delen om maleriet Andersen vinyl-kledd vinduene vil være å holde maling av glasset, tetningslister og vindu hardware. Dette er en varm-været jobb, fordi du må åpne vinduene til å male alle deler av trim. Hvis du har avtagbare vinduer, ta ut rammen for maling vil gjøre det lettere. Det er vanligvis ikke noen hardware på utvendige vinduer, men du må fjerne skjermer. Hvis bugs er et problem, tape noen plastfolie på innsiden av vinduet for å forsegle dem mens du arbeider.

Rengjør vinyl med rengjøringsmiddel og en skrubb svamp, og sand det lett. Kombiner rengjøring og pussing skritt inn i en ved å bruke vått-tørt sandpapir eller en fleksibel sliping svamp til å skrubbe vinduer med vaskemiddel, og skyll dem og la dem tørke.

Materials

Fordi male vinyl-kledd vinduer er arbeid -intensivt arbeid, ikke gå på akkord med kvaliteten på jobben ved å bruke billig maling. Det beste alternativet for høy kvalitet er en dedikert maling butikk, der profesjonelle malere butikk, i stedet for et hjem forbedring butikken.

Velg en høy kvalitet, 100 prosent akryl (vannbasert) maling i alle glans du foretrekker. Satin finish er en fin kompromiss mellom binding glans og en flat, vanskeligere å rengjøre overflaten. Paint Quality Institute anser ikke grunning nødvendig. Hvis du bor i et barskt klima og velger grunning imidlertid bruke en vannbasert bonding primer. Enten du prime eller ikke, administrere to strøk med akrylmaling for best utseende og slitestyrke.

Paint Color

Vinyl blir varm i solen, og som en generell regel bør du ikke male vinyl Fasader mer enn en nyanse mørkere enn den eksisterende fargen, fordi det kan deformere. Fordi vinduer er en tykkere materiale, ikke fargen ikke saken så mye,. Men fordi du er sannsynligvis male over hvit, husk at maleriet en mørk farge kan kreve mer enn to strøk med maling

Hvis du ønsker å matche Andersen vinyl vindu farger, kontakt din lokale forhandler Andersen. De gir ikke farge formler, men vil gi deg fargekart du kan ta i et maling butikk for tilpassede matchende.

Andre artikkelen

 • hvordan du oppretter fødsel kunngjøringer med dine egne personlige bilder
 • ingredienser i moderne tatovering blekk
 • verktøy for fjerning av piercinger
 • Maleri ideer
 • silke screening retninger
 • hvordan å reparere en plast tank
 • hvordan å velge en digital SLR-objektiv
 • hvordan å identifisere en Capodimonte
 • hvordan å lage lollipop valentine-kort
 • Listen over Norman Rockwell malerier
 •