Slik layout en oppslagstavle design

Slik layout en oppslagstavle designInnrømme det. Du får distrahert prøver å lese de smarte billboards blinkende forbi deg mens du kjører, men du kan ikke hjelpe deg selv. Bli med i mengden. Reklametavler er designet til å rope, faktisk, store, kraftige ord, farger og bilder våger du å se bort. Hvis du får klar til å legge ut en oppslagstavle design, sette fantasien i fjerde gir, som du bare har ca fem sekunder for å kjøre hjem meldingen. Bedre gjøre det til en kraftfull

Du trenger:. .
Billboard spesifikasjoner
Grafiske bilder.
Ad kopi.
Computer.
Software.
Skriveren.


en.
Sjekk ut konkurransen på en lang fact-finding kjører langs veiene med reklameplakater for å se hva som hopper ut på deg når du nærmer deg disse reklame mega tegn. Ta bilder av de du finner interessant. Studier farge og kontrast for å se hvordan de påvirker din oppfatning av oppsettet og ta varsel av logoer og hvor de er plassert på tavla. Trenger du mer inspirasjon? Sjekk linkene nedenfor.
To.
Forstå produktet eller tjenesten din plakattavler design vil presentere på innsiden og utsiden, herunder produktets egenskaper (det blir 40 miles til gallon) og fordeler (du vil se varmt i den nydelige bilen). Review bilder gitt til deg av klienten eller velg passende arkivfotografi å lage design fra grunnen av.
Tre.
Skaff tekst fra en tekstforfatter med mindre du vil håndtere denne delen av prosjektet i tillegg til design. Følg aldre gamle anbefaling av prisvinnende reklame proffer: Hold teksten så nær syv ord som mulig, slik det er blitt fastslått at syv er det optimale antallet ord en sjåfør kan prosess når farende selv de mest dynamiske oppslagstavlen design.
fire.
Boot datamaskinen, og åpne et nytt landskap (horisontalt) dokument i sideoppsettet, tekstbehandling eller tegne program du foretrekker. Bruk specs du ble gitt av klienten for å opprette en side som er skalert til å replikere oppslagstavlen selv. For eksempel, forutsatt en typisk oppslagstavle størrelse til å være 25 meter lang med 12-meter høye, arbeider innenfor 25-tommers med 12-tommers feltet til design kunsten å matche proporsjonene av selve skiltet.
5 .
Import eller legge et bilde inn i dokumentet og prøve flere måter å plassere den, for eksempel, kan et bilde av et barn reklame en kjede av barnehager skal brukes på følgende måter: kopier /lim inn en linje av barn til å lage en papirdukke effekt, dekker en tredjedel av høyre side av tavla med et nærbilde av barnets ansikt eller isolere bildet i midten av brettet slik at du kan kjøre teksten under, på toppen eller over den grafiske .
6.
Opprett minst tre forskjellige billboard ser ut til å gi kunden alternativene og deretter lå i teksten på hver bakgrunn. Eksperimenter med fonter --- om du kanskje ønsker å unngå fancy skript eller mager, hard-å-lese-på-40-mph skriftsnitt. Flytt kopien rundt før det tilfredsstiller deg. Import og posisjonere selskapet logo.
7.
Output alle tre design, henge dem opp og la dem sitte over natten. Gjør endringer dagen før levering av konseptene til klienten. Ikke bli sjokkert om han eller hun liker en del av en og del av en annen. Som alle reklame-prosjekter, vil kompromiss trolig være den dynamikk som får prosjektet ferdig.

Andre artikkelen

 • enkleste måten å fjerne eller fjerne maling
 • instruksjoner for å male et øye på en hest statue
 • hvordan gjøre artist karakter lakk for olje-malerier
 • hvordan å lage kopier av min originale kunstverk
 • perlemor inlay teknikker
 • hvordan å tegne dyrene i dyrehagen
 • karakteristikker av impresjonisme kunst
 • hvordan å lage fake mat skulpturer
 • føderale og statlige tilskudd for kunst
 • hvordan å tegne en drage
 •