hjelp med maling spredere

hjelp med maling spredereMens det kan ta dager å male utsiden av huset ditt for hånd, kan du male det i en dag med maling sprayer-bare timer dersom du har hjelp med maskering og flytte stiger. Det er mye mer effektivt å male vanskelige overflater som akustisk "popcorn" tak, gjerder, skap og skodder med en sprøyte. Velge, sette opp og bruke en maling sprayer krever en relativt kort læringskurve og sparer massevis av tid

Velge rett Sprayer

Hvis du gjør mye mindre maleri prosjekter som dekk, møbler og skodder, en kopp pistol håndholdt sprøyta vil fungere for deg. De er relativt billige og vanligvis holder rundt en liter med maling om gangen. For større jobber, som maleri utsiden av huset ditt, eller gjøre mye innvendig plass, vil en kopp pistol være svært ineffektiv fordi du må stoppe og fylle det veldig ofte. Også mange cup våpen begrenset hva de kan sprøyte, du kan ikke være i stand til å spray tykkere maling eller lakk med ett.

Professional-grade høytrykkssprøyter kan være svært dyrt. Med mindre du forutse får mye av kjørelengde ut av en, vil det være mer fornuftig å leie en god sprøyta når du trenger det for store prosjekter. Utleie meter, hjem sentre og mange male butikker leie god sprøyter hver dag, helg eller uke for uke. Med en profesjonell høytrykkssprøyte, kan du spray alt fra flekken og lakk til tunge mur maling. Enten du leie eller kjøpe, få riktig spray spissen for det materialet du sprøyter. Tips kommer i et bredt utvalg av størrelser for ulike materialer og typer jobber

Sette opp en Sprayer

Hvis det er en downside å bruke en sprøyte, er det å håndtere over-spray -. Det kan drive mange meter fra der du jobber. Dette betyr at før du spray, må du skjule og dekke alt i arbeidet ditt område. Vurder en hånd masker for større jobber. Denne praktiske verktøyet kan du bruke maskeringstape og maskering papir eller plast i et enkelt, presis bruk.

Sett opp sprøyta på en dråpe klut med mindre du bruker en kopp pistol. Selv om malingen kommer fra ferske åpnet bokser, belastningen det med en maling sil eller gjennom et par av nylon i en ren bøtte, og tynn det som retninger tillater. Selv splitter ny maling kan ha grus i den, og anstrengende maling vil hindre mange mindre tip-tilstopping og holde malingen flyter fritt gjennom filtrene. Hvis du arbeider utenfor, drapere et ark av plast over riggen for å hindre rusk flytende inn i maling bøtte og å holde på malingen skinning over og tørker for fort.

Sprayer Technique

Øv på noen skrap papp, eller inne i et skap, for å få følelsen for riktig teknikk. For de fleste programmer, holde spray pistol 12-18 inches fra overflaten. Hold pistolen vinkelrett på overflaten og begynne hånden din beveger seg før du trykker på avtrekkeren. Slipp avtrekkeren like før du når slutten av hjerneslag. Det er bedre å gjøre et tynt lag heller enn å risikere går og drypper. Det er ikke vanskelig å gå tilbake senere og ta opp, det er vanskeligere å fikse store kjører i malingen.

Andre artikkelen

 • hvordan å male en thermafoil dør
 • hvordan å lage fake mat skulpturer
 • Slik velger du et bilde lysmåler
 • hvordan å sette sammen et studio design førsteklasses staffeli modell 13167
 • historie Coalport porselen
 • hvordan gjøre treskurd glatt og skinnende
 • hvordan du rengjør en penn
 • hvordan du kan designe din egen båt skrift
 • hvordan du stiller din tatovering maskinen
 • hvordan å male en vinyl basseng
 •