den beste objektiver for dyreliv med nikon

den beste objektiver for dyreliv med nikonDu trenger:
leire
. pintool.
leire slip.

Wildlife photography krever teleobjektiver og profesjonelle naturfotografer på Mountain Trail Photo. com anbefaler objektiver med brennvidder fra 300mm til 600mm. Focal lengder mindre enn 300 mm ville kreve at fotografen å komme for nær dyrelivet, setter både dyr og fotografen i fare. Nikon har flere lange objektiver som kan brukes til naturfotografering.

Nikkor 200-400mm f /4 G IF-ED VR

Autofokusen på dette objektivet er "rask og sikker, ifølge bemerket kameraet korrekturleser Ken Rockwell. Fordi det er et zoomobjektiv, kan det spare skudd du ellers ville savne hvis du måtte endre brennvidder. På kameraer med 1. 5 crop faktor, slik som D300, er objektivet tilsvarer en 300-600mm linse. Vibrasjonsreduksjon gjør en fotograf til å bruke tre lukkertider langsommere enn det ellers ville være nødvendig for å forhindre at kameraet rister. Det er to ulemper til linsen --- pris og vekt. Objektivet koste rundt $ 5100 per januar 2010, setter den utenfor rekkevidde for mange amatører. Objektivet veier mer enn syv pounds, noe som gjør det vanskelig å bære på lange turer. Det kan være vanskelig for noen fotografer å hånd-holde dette objektivet i lange perioder.

Nikon 600mm VR f/4GED

Bemerket fugl fotografen Arthur Morris sier en 600mm f /4 objektiv er den fremste fuglen fotografering objektiv på grunn av rekkevidden den gir. Med kortere teleobjektiver vil fugler ofte ser ut som prikker. Nikons 600mm objektiv har vibrasjonsreduksjon. Objektivet har også en påvisning system som reduserer utløser vibrasjoner i tripod-montert kameraer. Et stativ er nødvendig når du bruker dette objektivet fordi det veier mer enn 11 pounds.

Nikon 80-400mm VR f/4. 5-5. 6D

The Nikon 80-400mm objektivet har nå nok til å brukes til de fleste naturfotografering unntatt fugler. Den er liten og lett, noe som gjør det ideelt å bruke på en lang backpacking tur. Linsen er en favoritt av naturfotografen Bob Krist, ifølge Outdoor Photographer's "Velge Tele-zoom. " Objektivet er ideelt for håndholdte bilder av stillestående motiver, sier Ken Rockwell, en ekspert på Nikon kameraer og objektiver. Men, kalt Rockwell linsen den tregeste autofokus-objektiver som er laget av Nikon. Objektivet er ikke laget for å fungere godt i lite lys. Fra og med 2010 januar objektivet koster rundt $ 1700.

Nikkor 70-300mm f/4. 5-5. 6G IF-ED VR

Hvis du er ute etter en økonomisk dyreliv linse, vurdere Nikkor 70-300 f /4. 5 til 5. 6 G IF-ED VR. Linsen selger nye for mindre enn 600 dollar. På en D300, er det tilsvarende en 105-450mm linse. Selv om det ikke vil gi deg nødvendig nå å få nærbilder av kamera-sky dyr, er det et utmerket objektiv for å fotografere dyr i fangenskap dyrehager og natur bevarer.

Andre artikkelen

  • hvordan å sette sammen et studio design førsteklasses staffeli modell 13167
  • hvordan man kan kjøpe en original michael angelo Rooker maleri
  • hvordan å lære farget blyant tegning
  • den beste objektiver for dyreliv med nikon
  • hvordan å samle chokin kunst
  • hvordan du rengjør en penn
  • layering teknikker for akrylmaling
  • hjemmelaget skoesken kamera
  • hvordan du bruker iPhoto buddy
  •