nea kunst tilskudd

nea kunst tilskuddDu trenger:
vinkelmåleren
. Linjal.
Compass.
Blyant.

The National Endowment for the Arts er et organ som skal fremme kunst i USA og bistå i kunstutdannelsen. Ifølge NEA hjemmeside, ble byrået grunnlagt i 1965 av Kongressen og er den landenes største bidragsyter til kunst og kultur. Hvert år, den NEA utdeler midler til scenekunst organisasjoner, samt til individuelle kunstnere, musikere, forfattere og dansere. Mens NEA tilbyr en rekke stipend, fordelt etter kategori av kunst, og tilbyr det tre hovedtyper av tilskuddet per disiplin: Tilgang til Kunstnerisk Excellence, Challenge-Amerika Fast-Track og læring i kunst for barn og ungdom. Ifølge NEA nettsted, kunstnere i alle 50 stater, ble District of Columbia, Puerto Rico og Jomfruøyene alle tildelt tilskudd fra NEA i 2009.

Tilgang til Kunstneriske Excellence

The NEA's Tilgang til Kunstneriske Excellence stipend var utformet for å støtte kunstnerisk kreativitet og gjøre kunst mer tilgjengelig for samfunnet generelt. Stipendet tildeles personer eller organisasjoner som gjør nye former for kunst eller å utforske nye retninger i et etablert felt. Den Tilgang til Artistic Excellence gi gir mellom $ 5000 og $ 150. 000. Tilskuddet har to årlige frister, en i mars og den andre i august. Dette stipendet deles ut to ganger per år, men hver deadline har spesifikke krav. For eksempel kan musikere involvert i offentlige forestillinger og residenser gjelde første fristen under en turne selskaper og artister kan søke om andre fristen. Det er flere Tilgang til Kunstneriske Excellence tilskudd tilgjengelig i hvert kunstnerisk disiplin, inkludert dans, opera, litteratur og mange andre.

Challenge Amerika Fast-Track

The Challenge America Fast-Track stipend forskjellig fra Access til Kunstneriske Excellence fordi Det er utformet for å støtte små organisasjoner med mål om å bringe kunsten til dekkede lokalsamfunn og befolkninger. Dekkede, ifølge NEA, kan bety alt fra etnisitet til økonomi til geografiske begrensninger. Disse tilskuddene er $ 10. 000, og har en frist hvert år i mai. NEA foretrekker å gi disse tilskudd til organisasjoner som arbeider for å bruke kunst som et middel til samfunnsutvikling. Organisasjoner kan søke om Challenge Amerika Fast-Track stipend årlig, men kanskje må sitte ut av søknadsprosessen for et år etter å ha mottatt tilskuddet tre år på rad.

Læring i Arts for barn og ungdom

Bringing kunst til barn og unge er et annet hovedfokus i NEA, og derfor tilbyr de Learning i Arts for barn og ungdom tilskudd. Pengene fra dette tilskuddet er utformet for å hjelpe barna å få både kunnskaper og ferdigheter i kunsten. Disse gir også varierer fra $ 5000 til $ 150,000 har juni søknadsfristen. For å få prosjektet finansiert, må det innebære hands-on opplevelser for barna som involverer kunstnere og teachers. These prosjekter må også forholde seg til statlige og nasjonale pedagogiske standarder. Søknader vil bli vurdert basert på hendene på opplever og artist studere organisasjonen gir. Programmet skal også omfatte en vurdering basert på nasjonale eller statlige pedagogiske standarder som tester og en ytelse komponent som skal vurderes.

Andre artikkelen

 • hvor å bli kunstner modell
 • forskjellene mellom tradisjonell og moderne kunst
 • egypt kunst og skulptur
 • hvordan å lage og tegne tegneserier online
 • barnas kunst maleri aktiviteter
 • hvordan å lage et fargehjul ut av objekter
 • hvordan bruke denaturert alkohol for latex maling fjerning
 • hvordan å forme palmeblad
 • historisk billedvev hekle
 • hvordan å male en skog Veggmaleri
 •