hvordan å tegne et esel

hvordan å tegne et eselTegning grunnleggende innlemme geometrisk og fri form figurer. Å tegne et esel, holde et bilde i hånden som en referanse. Studer eselet, forestille ham som består av geometriske figurer. Tenk ovaler for hode og kropp, trekanter for klauvene og hale, og et rektangel til hals. Når du kan forestille disse enkle geometriske former som kommer sammen som et esel, vil du kunne trekke bare ved hjelp av figurer

Du trenger:. .
Vinkelmåleren
Linjal.
Compass.
Blyant.


en.
Tegn en boks 7 1 /4 inches av 4 1 /4 inches.
to.
Finn den loddrette senteret ved å måle horisontalt 3 3 /8 inches fra utsiden av esken. Tegn en vertikal linje (V) å dele boksen i to seksjoner.
Tre.
Mål opp fra bunnen 2 3 /4 inches og trekke en horisontal linje (H) å dele boksen inn fire kvadranter. De kryssende linjer lage et punkt (X).
Fire.
Mål fra punkt X nøyaktig 1 1 /4 inches til venstre langs H skape punkt A. Mål 1 1 /4 inches til høyre for X skape punkt B.
fem.
Bruk et kompass, tegne en sirkel 1 1 /2 inches i diameter både punkt A og punkt B. Koble toppen av to sirkler med en litt konkav (buet innover) linje og en mer markert konveks (buet utover) linje nederst. Dette skaper ryggen og magen av eselet.
6.
Mål 1 3 /8 inches over grunnlinjen og tegne en ny horisontal linje (H2).
7 .
Mål en vinkelrett linje fra punkt A (venstre sirkel) ned til grunnlinjen (bunnen av boksen). I skjæringspunktet (A1) tegne en linje 1 3 /8 inches lang og skjærer H2 om lag en fjerdedel tomme fra vinkelrett linje.
8.
I skjæringspunktet på H2, tegner en 1-tommers linje opp til den skjærer rett sirkelen A.
9.

Tegn en ny linje som starter ved baseline ¼ tomme fra A1 og kryssende H2 ca ¾ inches til venstre for første linje.
10.
I krysset punkt på H2, tegner en 1-tommers linjen til den berører sirkelen A. Det vil være en liten kul på venstre skape rumpen av eselet. Du nå har ryggen beina.
11.
Tegn en vinkelrett linje fra sentrum av sirkelen B til grunnlinjen skape punktet B1. I krysset trekke en linje til den berører høyre side av sirkelen.
12.
Mål en fjerdedel tommer til venstre for B1 og trekke en annen linje nesten rett opp til det rører ved venstre side av sirkelen B. Du har nå ditt forbena.
13.
Tegn en linje fra øvre venstre hjørne av sirkelen B, gjennom midtpunktet til nedre venstre, dissekere sirkelen i 45 graders vinkel.
14.
Tegn to parallelle linjer som starter på den ytre sirkelen skjærer poeng, ca 1 1 /2 inches lang og i en 45 graders vinkel for å skape eselet nakken.
15.
Tegn en vinkelrett linje feste de to parallelle linjer og forlenge linjen til 2 1 /2 inches lang.
16.
Tegn en oval med de to endepunktene som ytre kantene med den korte sentrum diameter som måler 1 tomme. Flat den øverste delen av den ovale skape hodet.
17.
Tegn en konkav (kurve innover) linje som forbinder den nedre kanten av sirkelen B med den ovale hodet. Koble øvre kant av sirkelen B med den venstre siden av den ovale med en buet linje.
18.
Glatt ut kantene der geometriske figurer touch og slette alle unødvendige linjer. Legg oval ører, trekant hover, og en tynn, trekantet hale med en hårlokk på slutten.

Andre artikkelen

 • hvordan å trekke en labb utskrift
 • Forskjellen mellom raku & vanlig å skyte
 • Slik oljemaling bruker en begrenset fargepalett
 • hvordan å tegne et felt av blomster
 • stiler av tegneserier
 • Slik akvarellmaling stoff tekstur
 • hvordan du kan bygge ditt eget lys telt
 • hva er 3m fotografiske tape brukes til?
 • foto lyseffekter
 • hvor å fjerne maling fra keramiske baderomsfliser
 •