flyer markedsføring ideer

flyer markedsføring ideerDu trenger:
vinkelmåleren
. Linjal.
Compass.
Blyant.

Flyers er rimelig salgsfremmende verktøy som brukes av bedrifter og arrangører til å trekke oppmerksomhet til hendelser, bedrifter og kampanjer. De er et ideelt masse markedsføringsverktøy, er vanligvis delt ut i populære offentlige rom og stole på kreativ tekst, fargebruk og fremtredende overskrifter for å trekke oppmerksomhet.

Basic Flyers

Basic betyr ikke ineffektivt, betyr det ganske enkelt at du velger en billigere --- og sannsynligvis raskere --- måte å produsere reklamemateriell. Du kan opprette disse enkle flyers på din egen datamaskin ved hjelp av maler og verktøy i grunnleggende tekstbehandling programvare. Du kan deretter skrive dem ut hjemme eller på en lokal kopi eller trykkeri. Hold deg til standard papirstørrelser, også ofte referert til som "full-side," "halv-side" og "postkort", og vurdere bulk skrive ut flygeblad siden du kan ofte få en bedre pris for utskrift mer (se referanser 2 og 3).

Du vil også være lurt å bruke til vanlig tykt papir --- de mest populære papiret, betyr det koster mindre --- i enten hvitt eller en farge. Ved hjelp av farget papir kan gjøre en stor forskjell, spesielt når du bare skriver ut i sort blekk.

Du trenger ikke å fortelle en person alt i en løpeseddel, bare nok til at de kommer til din bedrift eller hendelse. Bruk en stor overskrift --- mindre enn en setning ideelt --- som inneholder den viktigste informasjonen. Hold det rent ser og bruker smarte flyer teknikker for å gjøre det uimotståelig. Uansett hva du gjør, sørg for å inkludere en adresse, retninger, et telefonnummer og en nettside.

Avansert Flyers

Hvis du er villig til å bruke litt mer, alternativene er ubegrensede. Du kan bruke mer avanserte publiseringsprogrammer til å lage alt fra 3-D effekter i vakre datagenererte bilder. Imidlertid kan slik programvare kreve forrige trening, så du bør kanskje vurdere å finne en lokal grafisk designer for å få hjelp til en rimelig pris. Du kan også vurdere en høyere kvalitet papir og unike former. For eksempel kan en flyer for et menn butikken kuttes i form av et slips eller skjorte. Eller tenk deg en flyer brettet til en origami kran for en japansk restaurant.

Som med grunnleggende flygeblad, husk å holde det enkelt og omfatter grunnleggende kontaktinformasjon.

Tips og teknikker

Flyers har eksistert i hundrevis av år, og det finnes flere etablerte triks at bedrifter jevnlig gjelder å oppnå bedre resultater. Inkludert spesielle tilbud kan umiddelbart generere mer interesse i flyer din, og få flere folk i døren. Du kan også slå flyer til en kupong som gir en lavere pris for kunder som bringer det med seg, som lar deg spore hvor mange personer handle på flyers, og dermed bestemme deres suksess. Hvis bedriften har en godt kjent merkevare, bruke fargene i flyer din, og sørg for å inkludere logo og slagordet fremtredende. Plus, vurdere triks som humor, rime kopiere eller koble flyer til et større ferie eller lokale arrangement å gjøre det mer minneverdig.

Andre artikkelen

 • hvordan å selge aksjer fotografering til getty
 • arkitektonisk belysning metoder
 • hvordan å lære kalligrafi online
 • komplikasjoner fra kjønnslemlestelse av piercing
 • hvor å fjerne maling med en nål pistol
 • hvordan å lage en sprett ball
 • hvordan å lage et bilde bakgrunnen hvit
 • afrikansk kunst gaver
 • om Jamaicanske kunst
 • hvordan du finner ut hvor mye tinn jeg trenger å smelte
 •