vestlige tre-lær håndverk

vestlige tre-lær håndverkDu trenger:
Camera
. Tripod.
Flash (fortrinnsvis av kameraet).

vestlig kunst kombinerer forskjellige stiler av amerikanske indianere og cowboyer. Indianerne først bosatt i Vesten før europeiske nybyggere ankom i USA. Etter borgerkrigen i Amerika, ledet bosettere vest på hesteryggen og begynte kveg rancher der land var store. Dette skapte det vi refererer til som cowboy livsstil. Vestlig kunst kombinerer disse kulturene ved å innlemme tresnitt fra treet tre og skinn fra dyr kuskinn, både i naturen og brukt i århundrer for klær, smykker, hus, møbler og mer.

Wood-Leather Halsbånd

For å lage din egen Western smykker, kan du innlemme skinn og tre inn i et hjemmelaget smykke. Ved hjelp av tre og lær skaper sammen en rustikk, vestlig utseende. Gå til en nærliggende lær butikk eller hobbybutikk og kjøpe en lang stripe av ledningen skinn. Bruk en tykk stripe eller tre tynne strimler å flette sammen. Denne ledningen skinn er kjeden av halssmykke din. Deretter gå til en nærliggende lumberyard, håndverk butikk eller skogen og finne et lite stykke tre. Du kan holde tre som er for en rustikk utseende, eller du kan kjøpe glattet tre for å legge til en design til med markører eller en utskjæring verktøy. Stikk hull gjennom skogen med en kniv og skyv lær ledningen gjennom hullet. Plasser skinn snor rundt halsen og dobbel knute det i ryggen. Du kan også lage en kortere versjon for et armbånd.

Knife Kappe

Dette håndverket kombinerer lær og tre for å lage en kniv slire som kan henges fra vegg eller beltet loop. En kniv slire er en sann, historisk håndverk av vestlig kultur.

Før du begynner skjede, finner en kniv du vil bruke. Så et stykke tre, slik at det er den samme form som den kniven, men litt større. Bruk en tynn sag til å skjære en åpning inn i treverket på den ene siden der kniven glir i. Sand veden med grus papir til glatt. Deretter skar en bit av lær i en lang, tynn "T" form. Armene av T bør være akkurat lenge nok til å vikle aound veden sliren med omtrent en tomme av overlapping. Brett bunnen av T over slik at det skaper en loop, og sikre denne loopen på plass der de to linjene av T kommer sammen. Bruk lim eller søm. Fest deretter en knapp på den ene siden av toppen av T og lage et hull i den andre siden.

Når du har fullført dette trinnet, slå av "T" opp ned og bruke trelim eller lær Brad å feste skinn til baksiden av skjeden med sløyfe stikker ut over toppen og armene på "T" på hver side av åpningen der kniven går. Når kniven er i skjeden, skinn armene vil knappen rundt kniven, holde den på plass, og løkken kan plasseres rundt et belte eller brukes til å henge kniven fra veggen.

Book Cover Hyller

For å gjøre bokhylle vises vestlige og legge en titt i antikken, dekker dine bøker med skinn bokomslag. Kjøpe store rester av lær fra en lær butikk eller hobbybutikk. Plasser boken i sentrum av stykket av lær og kutt skinn bredere og lengre enn boken slik at den kan vikle rundt boken. Å sikre lær rundt boken, kjøp ledningen skinn og tre knapper. Wrap en bit av ledningen skinn rundt boken, poke den gjennom hullene i et tre knapp og slips på plass. Stable bøkene på en tre bokhylle som du har kjøpt eller bygget selv, og vurdere legging utklipp av skinn ned på hver hylle før du legger bøkene på toppen. Dette håndverket vil gi bokhyllen en rustikk, vestlig utseende samtidig som beskytter bøkene dine mot støv og søl.

Andre artikkelen

 • hvor å fjerne linjer fra en malt vegg
 • hvordan å lage maleriet uten å bruke maling
 • nasjonale tilskudd til kunst
 • hvordan å forberede lerret for oljemaling
 • gylne snitt kunstprosjekter
 • vestlige tre-lær håndverk
 • hvordan å tegne batman-symbolet
 • hvordan å bruke et bilde matte med en ramme
 • hvordan du bruker naturlig lys
 • hvordan å trekke folk på maling
 •