steg-for-trinn blomst maleri

steg-for-trinn blomst maleriBlomster er høyt elsket og mye malt. Kjente kunstnere gjennom historien (som Monet og van Gogh) har lagt malerkosten på lerretet for å ta bildet av en blomst. Å male en blomst, bør du vite det grunnleggende om hvordan å tegne en blomst eller i det minste være kjent med ulike former av blomster. De fleste blomstene er basert på geometriske figurer-som sirkler, trekanter og stjerner-slik at du kan bruke disse figurene til å veilede deg

Du trenger: Blyant

. . Paper.
Pensel.
Akrylmaling.
Eraser.
Vann.


en.
Skisser en sirkel på et stykke papir med en blyant. Sirkelen bør være så stor som du vil at blomsten skal være.
To.
Skisser en oval innenfor sirkelen, den størrelsen du vil at senter av blomsten å være. Gjør det ovale litt nærmere toppen av sirkelen. . Dette vil legge perspektiv som du maler i kronbladene
3
Hell en skvett av hvit maling på et annet stykke papir, som vil være din palett. Ved siden av det, helle en skvett av en farge (for eksempel som røde, lilla eller gul) for av kronbladene.
fire.
DAB pensel i den hvite malingen, så DAB spissen inn den andre fargen.
fem.
Plasser tuppen på palett så en sirkel med maling er dannet. Så i en rask bevegelse, trekke pensel i en liten kurve og opp av papiret, slik at en figur som ser ut som en buet teardrop. Dette er den grunnleggende kronbladet form og vil være to-tonet, grunnet de to fargene på malerpensel. Øv dette trinnet til du er komfortabel med bevegelsen.
6.
Påfør maling på pensel. Plasser pensel klokken 12 på skissert sirkelen. Lag en petal form som du praktisert som peker mot skissert ovale. Det bør kurven litt til høyre. Dette er den korteste kronblad i blomsten.
7.
Plasser malerpensel på 6 klokken og maling i en petal som peker oppover, mot det ovale. Det bør være buet litt til venstre, og er den lengste kronblad.
8.
Gjenta på 9 klokken og tre før fylle hullene med flere kronblader. Påfør maling etter behov.
9.
Vask pensel, da gjelde gylne maling på penselen.
10.
Plasser tuppen av børsten i sentrum av det ovale og gjøre små prikker for å fylle i det ovale. Maling over alle petal deler som overlapper de ovale.
11.
Bruk lys gul til pensel og legge til flere punkter i sentrum ovale, konsentrere den lysere gule mot den lengste siden av blomsten å gi den dimensjon. La maleri tørke.
12.
Slett ingen synlige blyantmerker fra den første skisser.

Andre artikkelen

 • forskjellen mellom et pinhole kamera og øyet
 • hvordan gjøre en utmerket musikk-video
 • hvordan å trekke en sommerfugl fisk
 • hvordan å trekke en bil med en penn
 • hvordan å tegne dyr i grafitt
 • online airbrush skoler
 • tips om airbrush maling
 • grunnleggende akrylmaling tips
 • hvordan å tegne morsomme ansikter for barna
 • bruk av leire jord
 •