om digital fotografering kurs

om digital fotografering kursDigital fotografering klasser fokus på ulike områder av studiet avhengig av kursets nivå. Den mer avanserte kurset, jo mer spesialiserte klassen, og jo mer må studenten bestemme hvilke felt han finner å være mest egnet. Her er de mest vanlige innen fotografi studere og hva kursene som angår dem bør tilby den ambisiøse digitale fotografen

Identification

Digital fotografering klasser begynner med en klasse som lærer det grunnleggende om fotografering, som blenderåpning, lukkertid, hvitbalanse, dybdeskarphet og enkle komposisjonsteknikker. Øvre-divisjonen digital fotografering klasser lærer ikke bare hvor viktig og bruk av lys, men utstyret for å manipulere og kontrollere fotografiske scenen.

I noen college kurs, er et kurs i film fotografi nødvendig for studenten å få en grad innenfor feltet. Tankegangen bak dette blant college instruktører er at elevene ikke lærer å riktig skyte hvis de er i stand til å ta tusenvis av bilder.

Typer

Den mer avanserte klassen, jo mer spesialisert vil det bli. Det finnes mange ulike typer fotografering, deriblant redaksjonelt, kommersielle, kunst og portrett.

Redaksjonell fotografering er fotografering som ikke er til kommersiell bruk heller å støtte nyhetsartikler eller noe ord-relatert. Det er ikke ment for det formål å selge objektet fotografert. George S. Smith, Robert M. Smith, og Timothy O'Sullivan er noen eksempler på fotografer som dokumenterte borgerkrigen.

Kommersiell fotografering er fotografering ment for det formål å selge objektet fotografert. Kunstnerisk lisens er vanligvis mer begrenset enn redaksjonelle siden en tar opp ideen om klienten.

Bildekunst fotografering er det fotografen som artist. Fotografen har ubegrenset kreativ lisens siden arbeidet er solgt basert på kunstnerens kreative oppfinnsomhet. Disse klassene fokuserer mer på komposisjon og kunstneriske uttrykk og kombinere andre felt av kunstneriske uttrykk.

Portrettfotografering er fotografering som er i den hensikt å fange et menneske figur, en familie eller menneskelig hendelse, eller til og med for å fremme den personen, for eksempel ansiktsbilder for en skuespiller eller modell.

The Pros

Photography kurs er nyttige ved at de gir innsikt i kvaliteten på utstyret som kreves av deg som en profesjonell fotograf. Videre, møte andre mennesker som også er lidenskapelig opptatt av industrien er også nyttig å en fremadstormende fotograf.

Cons

Upper-divisjonen digital fotografering klasser er laget for å finne visse områder av fotografi. De er tatt enten på nettet eller på fine art skoler. Selv om fotografering klasser er nyttige i å lære fotografiske ferdigheter, de er ikke nødvendig i forretningsverdenen av fotografering. Det som teller er kvaliteten på porteføljen av fotografen og fotografens kreative sans.

Master i Fine Arts

Hvis en fremadstormende fotograf ønsker å oppnå en høyere grad innen fotografi det er nødvendig å ha enten en BFA i fotografi eller har et par års erfaring i bransjen.

Andre artikkelen

 • hvordan å male en metall kjede link gjerde
 • Kirken oppslagstavle ideer for et jubileum
 • hvordan søke silke-skjermen emulsjon
 • nyskapende kunst programmer
 • art i depresjonens tiår
 • hvordan å trekke en lilje pad
 • hvordan å lage en fotografisk silketrykk
 • typer av gresk arkitektur
 • hvordan å trekke folk fort
 • om montage fotografering
 •