unike vegg tekstur ideer

unike vegg tekstur ideerHvis du ikke liker en glatt, tørt veggen, prøve deg på tekstur, som legger dimensjon til veggene, skjuler feil og kan legge virkelig pizazz til et rom. Alternativene for vegg teksturer er mange. Faktisk er det bare begrense dekoratør vilje til å vri, dra og skrap en bit av veggen på gangen.

Aged Leather

Hvis du ønsker en mykere look, opprette en gammel skinn tekstur på veggene . Teknikken er ikke veldig vanskelig, men krever omsorg og tålmodighet. Plasser maskeringstape langs kantene av taket, trim og baseboards. Den maskeringstape vil beskytte disse kanter, og lage en fin ren linje når du maler. Neste, bruke en base coat til veggen og la det tørke helt. Når basen pelsen er tørr, begynner moroa.

Mål avstanden mellom gulv og tak og kuttet en stripe av plast fra en rull med plast éngangsklut å matche denne lengden. Den ruller av plast bør være ca 2 meter bred, smal nok for deg å forstå begge sider av det med relativ letthet.

Det er på tide å bruke dekkhårene til veggen, men sørg for å bruke dekkhårene i seksjoner bare så bredt som plast ark-dette forhindrer at malingen tørker før du kan tekstur veggen . Trykk på plast stripe mot veggen og crinkle og vri plast. Når du har oppnådd det utseendet du liker, kaste ut plast ark, flytter over til den neste delen av veggen og begynne på nytt.

Swirl Struktur

En swirl tekstur på veggene skaper en vakker overflate for de som som mer konsistens i farge og design. For å oppnå en virvel tekstur, derimot, bruker enten tynnet drywall gjørme eller teksturerte maling. Med en maling valse påføre et sjenerøst lag med gips gjørme eller maling til en del av veggen der du vil tekstur. Plasser en tannsparkel mot veggen, vri håndleddet og deretter løfte. Gjenta denne bevegelsen til hele delen av veggen er ferdig, og deretter bruke drywall gjørme eller maling til neste del.

Venetian Walls

En mye mer vanskelig men potensielt mer tilfredsstillende alternativ for de som er ambisiøse er venetiansk vegg teksturering. Denne type struktur er mindre systematisk og derfor mindre forutsigbar, men det gir en mye større grad av kreative uttrykk. Påfør drywall gjørme til veggen der du vil legge tekstur. Så, med en sparkel, form hver bit av gjørme som passer din smak. Slammet kan være farget en annen farge enn veggen selv, eller du kan male veggen og tekstur på en gang og alle i samme farge.

Andre artikkelen

 • hvordan å male hemlock ytterkledning
 • hvordan du bruker bilderammer til å produsere en wainscoting effekt
 • kan du bruke flat maling for faux maleri?
 • Slik plasserer draperi kroker for takmontert drapes
 • Huset farge ideer til fat flis
 • ideer for å ordne et kjøkken
 • hvordan å male et rom med en høytrykkssprøyte
 • hvordan finne ut det siste av huset mitt
 • vindu behandlinger for en halvsirkelformet vindu
 • U-formet kjøkken design ideer
 •