primitive vindusrammer og dekorere ideer

primitive vindusrammer og dekorere ideerPrimitive interiør fokuserer på tidlig Americana og rustikk stil. . Primitive vinduskarmer, i tråd med weathered vintage tre som brukes så ofte i primitive interiør, er ofte gjenvunnet fra gamle låven tre og igjen tatt i bruk som henger kunst for sparsom landet vegger. Disse primitive vindusrammer er lett å finne dit American primitive tilbehør er solgt og kan innarbeides i landet hjem innredning på flere måter.

Primitive Window rariteter

Curio hyller er ganske vanlig elementer i primitive design der små samlinger av Americana vises. Fest små hyller i primitive vinduskarmen eksteriør til smart imitere utseendet på et vindu fjellhylle. I mange tilfeller kan du kjøpe disse vindusrammer med hyller allerede bygget inn Hanging et utvalg av mistilpassede skrinlagt vindusrammer i en gruppering skaper en improvisert kuriositeter der du kan arrangere små samlinger. I en spisestue en slik vegg display kanskje har en te-kopp samling. I et soverom slike hyller kunne holde vintage amerikanske dukker eller leker. Ordne små potteplanter på disse vinduet hyllene inne i et land kjøkken. Disse primitive vinduet rariteter emulere den rustikke praktiske primitive interiørdesign.

Primitive Window Speil

Skifte glasset setter av en primitiv vindu ramme med speil skaper en rustikk og funksjonelt rom tilbehør. En tradisjonell speil på egen hånd kan ikke koordinere godt i en primitiv utformet interiør. Men, et speil innkapslet i alderen, reclaimed tre absolutt gjør. I små eller mørke rom, avspeilet en linje av vindusrammer på en vegg gjør et rom synes større og lysere. I en korridor eller portrom, en smart plassert speilet vinduskarmen legger til visuell interesse uten å legge visuell rot. I rom hvor speil er en nødvendighet, for eksempel soverom og bad, speiles vindusrammer kan være strategisk plassert uten forstyrrende fra en primitiv interiør. Primitive vindusrammer brukes som speil kan oversette lett inn i rustikk innredning.

Picture Window

Bilder og illustrasjoner er brukt svært beskjedent i primitive interiør og, som sådan, kan du bruke primitive vindusrammer å gjøre moderne bilder mer helhetlig med en rustikk design. Gjenbruk en primitiv vindu ramme som en bilderamme er en smart måte å innlemme sentimental bilder til en primitiv tilbehør. Bare gangen vegger kan bli små gallerier med bruk av disse mistilpassede vindu bilderammer. Et lite vindu bilderamme ovenfor en slutt tabell eller mantelen kan blande lett inn i en primitiv rom. Veggmontert bilderammer bli utpreget primitive når blandet med disse weathered vindusrammer.

Andre artikkelen

 • hvordan du installerer sekskant gulvflisene
 • hvordan å selge Lenox samleobjekter
 • malte barnemøbler ideer
 • skap ideer ved hjelp av gjenvunnet ytterkledning
 • hverdagen dekorere ideer
 • trapp teppe typer
 • hvordan du installerer teppe med pute
 • hvordan å reparere orientalsk teppe
 • hvordan du kan dekorere med farger i en nord vendt soverom
 • dekorative nyanser for vinduer
 •