mat pantry ideer

mat pantry ideerEn godt organisert og utformet mat spiskammer vil ikke bare gi deg et sted å lagre ikke-bedervelige mat, men vil også bære innredningen fra kjøkkenet gjennom denne ekstra rom. Selv spiskammers har eksistert i hundrevis av år, først kjent som en buttery henhold til bemerket historikeren Catherine Seiberling Pond, har bruken ikke endret. Når pantry har lett-å-finne mat og en hyggelig design, vil du bruke din matlaging tid på å lage et raskt måltid i stedet for å pløye gjennom mat å se etter hva du ønsker.

Organisasjon

Organisasjon er nøkkelen til en vellykket mat pantry. Ta all maten din ute av pantry din og legge det ut på og bord. Gå gjennom hvert element og kaste vekk alt som er utløpt. Hvis du finner mat som fortsatt er friske, men at du ikke har planer om å spise, sett den til side for å gi den bort til en veldedig organisasjon.

Som du setter alt tilbake i pantry din, separate maten basert på type eller bruk. Sett gjerne matvarer sammen for å spare plass og gjøre det lettere å finne. Plasser hermetisk mat på en hylle som er høy nok til å betjene to eller tre bokser stablet oppå hverandre.

Start en hylle viet til korn som korn, havre, ris og pasta. Legg slike elementer på en høyere hylle for å holde dem utenfor rekkevidden til vedvarende bugs og skadedyr. Plasser større gjenstander slik som frokostblanding bokser på baksiden av hyllene og mindre gjenstander foran slik at du kan se alt på en gang.

Bagasje

Selv bokser, krukker og kasser er enkle å stable i mat pantry skap og hyller, litt mat er mindre lett å oppbevare. Suppe pakker og andre små, løse gjenstander bør oppbevares i kurver plassert på hyller. Kurver kan også brukes til å holde bagged elementer som ris, bønner og pasta for bedre organisering.

Hvis du kjører ut av plass på pantry hyllene, kjøpe et lagringssystem som henger fra innsiden av spiskammeret døren. Bare sørg for at døren kan stenge godt mens det er mat plasseres i denne ekstra lagringsplass.

Décor

Selv spiskammers er nyttig på grunn av maten lagringskapasitet, kan de fortsatt har en unik design som samsvarer med resten av kjøkkenet. Bring i farge fra veggene ved å male hyllene i samme farge. For en lett-å-ren overflate, dekke toppen av mat pantry hyller med selvklebende sokkel papir som går godt sammen med resten av rommet. Floral design fungerer godt for landet dekor, mens pinstripes passe fint med elegant, moderne utseende.

Andre artikkelen

 • de beste fargene for badet
 • hvordan å selge Lenox samleobjekter
 • Listen over land utviklere i texas
 • hvordan du får rabatt kjøkken skap
 • Hvordan velge nye belysning for hjemmet eller bedrift
 • hvordan plassere spotlights på et hus
 • hvordan å passe et kast cover på en sofa
 • hvordan du velger en oppvaskmaskin
 • hvordan du kan dekorere et soverom med våren grønne og brune
 • hjemmelaget frostet vindu behandling
 •