kreative måter å dele rommet i et studio leilighet

kreative måter å dele rommet i et studio leilighetDu trenger: Blyant

. Paper.
Søppelsekker.
Hengende sentrale hold.
Dish.
Fôrlager.

Studio leilighetene tilbyr en intim og koselig hjem alternativet. I mange større byer, der boliger er dyrt, studioleiligheter tilbyr et prisgunstig alternativ for single mennesker eller par. Definere liten fysisk plass til et studio leiligheten er ofte utfordrende, men kan legge tegnet til rommet og øke dens funksjonalitet. Det er mange måter å dele rommet i studio leiligheten som ikke vil bryte banken.

Shelving

En åpen hylle definerer studioleilighet plass uten å blokkere lys til deler av leiligheten. Plasser den åpne hyller hvor en vegg kan gå å definere soverommet område av studio. Dette gir litt privatliv til soverommet området og samtidig opprettholde den åpne følelsen av studio plantegningen. Du kan også plassere stue møbler mot den motsatte siden av hyllesystem, slik at det føles mer forankret enn flytende i midten av rommet.

Folding Dividers

Folding romdeler eller frittstående skjermer er et annet alternativ for å dele space. Dette alternativet gir fleksibilitet fordi du kan kaste skjermene eller skillevegger over til siden av rommet lett hvis du ønsker å åpne opp rommet. De er også dekorative, med mange ulike stiler og alternativer tilgjengelig, noe som gjør det mulig å finne en skjerm eller folding divider som passer din innredning.

Gardiner

Gardiner tilbyr en myk skillelinjen for leiligheten. En stang hang over rommet, kan du trekke teppet etter behov. Det brede utvalget av materialer, stil og farge for gardinene gjør det enkelt å finne et alternativ som passer stilen i leiligheten. En ren gardin bidrar til å bevare den åpne følelsen ved å la lyset å filtrere gjennom. Tyngre gardiner tilby en mer konkret divisjon, men også blokkere mer lys.

Området tepper

området tepper er en måte å visuelt dele plassen uten å installere en fysisk barriere mellom områdene av leiligheten. Et stort område teppe under stue møbler skiller det fra soverommet i hjemmet. Et område rug i en annen farge eller stil kan også gå inn på soverommet området for mer divisjon. Vurder stilen på hjemme når valg av tepper.

Color

Hvis du eier ditt studio leilighet eller ha fleksibilitet til å male det, bruke farger til å dele leiligheten i funksjonelle områder. Lyse farger er det beste alternativet fordi de må føle det mindre plass større. Velge farger i samme farge familie med et par nyanser forskjell bidrar til å holde plassen føler samlet samtidig som det gir en subtil definisjon til områdene. Hvis du ikke kan male veggene, bruke farget eller mønstret stoff paneler på veggene som et annet alternativ.

Andre artikkelen

 • hvordan Refinish vegger i et modulært hjem
 • hva de skal gjøre med tinn spann?
 • hvordan du har dempe klage 1
 • hvordan du kan dekorere med antikke melk bokser
 • ideer for en dirt bike tema soverommet
 • DIY Dremel engraver
 • hvordan å skjære kronen i en 45 graders utenfor hjørnet
 • hvordan du kan dekorere et bord med hortensia
 • hvordan spot fake Limoges
 • hvordan å lage lerret utskrifter fra dine egne bilder
 •