hvordan farge og polere et betonggulv

hvordan farge og polere et betonggulvDu trenger ikke å betale for et grått industriell dekor hvis hjemmet, loft eller patio er konkret. Alle typer utførelser for betong er tilgjengelige som spenner fra blandet-i farge til faux persiske tepper for simulert tregulv. Design din egen finish, kjøp ferdige forsyninger eller få litt hjelp fra eksperter til å transformere vanlig sement til et slitesterkt, attraktive gulv behandling

Du trenger:.
Scrub pensel eller våt mopp
. Floor renere.
Bucket.
Color herder pulver.
Respirator eller ansiktsmaske.
Plastic drop ark.
Bull float.
Betong beis eller fargestoff.
Svamp, pensel eller rull (valgfritt).
Lavtrykk-sprøyta (valgfritt).
Beskyttende lakk.
Paint-pad applikator.
Planetary jeksel.
Gradert polering disker.
Kommersiell poleringsmiddel.


en.
Velg integrert farge for en gruppe av betong som er farget jevnt hele veien igjennom på anlegget eller på stedet før du heller. Fordi hele plata er farget, vil gulvet ikke synlig slitasje eller falme. Husk at integrert farge har en begrenset palett, og har en tendens til å komme i subtile nyanser som harmonerer med den grå base fargen på betong.
To.
Scrub en eldre betonggulv å fjerne smuss, fett , merker, lim eller flekker. Fargen vil gå på ujevnt hvis betongoverflaten ikke fritt kan absorbere den. Test for å se om gulvet har en finish som kan blokkere bruk av en ny farge. Hell vann på en del av området som skal farget. Hvis betongen umiddelbart mørkere, er det absorbere vann og fargen du bruker på det vil ta.
tre.
Velg mellom flere metoder for å farge gulvet selv. Velg farge herder for tung trafikk, og for et bredere utvalg av fargetoner. Påfør pulver på overflaten av et nytt betonggulv og, når det stivner, det vil bli tøffere enn vanlig betong under den. Bruk en beskyttende respirator eller ansiktsmaske og dekker alt rundt arbeidsområdet med plast ark. Bruk en okse flyte, en med langt håndtak betong etterbehandling verktøyet, for å glatte overflaten før den setter.
Fire.
Gå med vannbasert beis eller konkrete fargestoff for lyse farger som kan brukes på ny betong eller eldre gulv. Påfør colorant med en svamp, pensel, rull eller lavtrykk sprøyte. Bruk vannbasert, ikke løsemiddelbasert fargestoffer i områder med dårlig ventilasjon. Velg beis for innendørs eller utendørs bruk, og dye for innendørs bruk som det kan visne i solen.
Fem.
Avslutt farget betong med 4-5 strøk av beskyttende sealer. Bruk den med en maling-pad applikatoren i svært tynne strøk og la tørke mellom hvert strøk. Gå på det etter 24 timer, men vente tre til fem dager før du plasserer møbler på gulvet, og en uke eller mer før fastsettelse et teppe.
6.
Velg et polert betonggulv for en "grønn", lite vedlikehold, høyglanset, kompaktert finish. Bruk stadig fine, slipende polering disker på en heavy-duty polering maskin til å slipe overflaten til en diamant-lignende glans. Avslutt med et kommersielt poleringsmiddel for mer glans og overflatebeskyttelse. Polering fungerer på gamle og nye gulv, men du vil få de beste resultatene ved å stole på ekspertisen til et profesjonelt team.

Andre artikkelen

 • hvor å fjerne maling glasur å male
 • Hvordan velge en vegg farge til å gå med møblene dine
 • hvordan gjøre mønsteret kutt i keramiske fliser
 • fluffy vinduet behandlinger
 • hvordan du installerer myggnetting gardiner for en kortstokk
 • Slik wire innfelt lys i en serie
 • hvordan gjøre Shams
 • instruksjoner for bruk av gamle vinduer for dekorasjoner
 • mest populære lakkfarger for et bad
 • hvor å endre fargen på en peis cover
 •