hvordan du velger kjøkken farger

hvordan du velger kjøkken fargerEteriske og dynamisk designelementer kan hjelpe deg å lage et kjøkken som er inspirerende og fargerik. Å velge kjøkken farger er et givende hjem design prosjekt som vil ha lange levd resultater. En kjedelig og steril kjøkkenet trenger litt farge for å få frem den dynamiske appellen til en plass på kjøkkenet. Fargerike tepper, vindu behandlinger, og tilbehøret kan legge farge og krydder til en kjøkkenkrok. Maleri kjøkkenet veggene er en av de enkleste måtene å få en splurge av farge inn i spisestue og kjøkken. Å tillate sollys i og samtidig opprettholde et lyst kjøkken miljø, naturlig farge toner kombinert med en dramatisk aksent farger som blått kan modernisere kjøkken samlede appell. Som sett på denne siden, kan du besøke CrateandBarrel. com eller FLOR. com for noen kjøkken innredning ideer. Velge en punchy kjøkken farge ganen kan være en bemerkelsesverdig Oppussing

Du trenger:. .
Maling fargeprøver
maling prøver.
pensel.
papp.


en.
Velg Blue som en Accent Color
Blue er en behagelig og rolig farge som gir enkel rente og karakter til et kjøkken design. Blue er perfekt fordi den er klassisk, eterisk, og dynamisk alle på samme tid. En myk blå grå eller en dempet turkis turkise maling farge på kjøkkenet veggene skaper en levelig og kjølig plass på kjøkkenet. Blue med en touch av grønt holder er lett og lys som er perfekt for en plass på kjøkkenet. Kontrasterende elementer av kombinere blå med naturlige toner som beige og brun resulterer i en plass på kjøkkenet som føles som en strand scene. Når vannet møter sand, er det fargekombinasjon utsøkte. Velge blå som et kjøkken farge er en eterisk og triumferende fargevalg.
to.
Velg Dark Trim Colors
Dark tre trim farger som mahogni, dype brune, og sjokolade gjør skvett blå hoppe ut som en eksplosjon av serene farge. Disse trim tilbehør kan brukes i form av en stol jernbane, kronen, eller Baseboard design. I tillegg velger mørk brun som en trim farge jobber med å forme ditt kjøkken som en bilderamme. Dark tre Cabinetry er også moderne og tidsriktig i sin designer appell. Den sterke kontrasten mellom den nøytrale, blues, og dype brune farger legge definisjonen til kjøkken design. Velge et moderne kjøkken fargekombinasjon er den beste måten å bringe nytt liv til kjøkkenet ditt område. En nøkkel til flott design begynner med lagdeling fargealternativer på en måte som balanserer ut på kjøkkenet og fremhever den generelle design.
Tre.
Velg komplementære farger
Paint kan være din design venn fordi den utfyller struktur, layout og design av din plass på kjøkkenet. Farge er levende og humør framkalle selv når den er stillferdig og enkel. Komplementære farger som dyp rødt og dempet gull kan brukes til å få frem den moderne eleganse i beige, blått, og mørk brun kjøkken fargekombinasjon. Velge kjøkken farger som hjelper deg komfortabelt forvandle kjøkkenet ditt om til en eterisk levende, spising, matlaging og plass vil tilføre verdi til hjemlandet. Komplementære farger bringe diskré oppmerksomhet til kjøkkenet uten å virke prangende eller overdrevent dramatisk. Eteriske og dynamisk designelementer kan hjelpe deg å lage et kjøkken som er inspirerende og fargerik. Velge kjøkkenet farger i en brun, beige og blå kombinasjonen er en givende hjem design prosjekt. En kjedelig og udefinerte kjøkkenet trenger litt farge for å få frem den dynamiske appellen til en plass på kjøkkenet. Maleri kjøkkenet veggene er en av de enkleste måtene å få farge på designer plass på kjøkkenet.

Tips og advarsler


 • Mørke farger har en tendens til å krympe et rom, så holde nyanser lyset.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å lage en keramisk flis dambrett bordplate
 • hvordan å feste papiret til tre for en plakett
 • hvor å fortelle hva verdien er av pensjonert Limoges trinket bokser
 • Slik wire en takvifte med lys med forskjellige brytere
 • faux vinduet behandlinger
 • hvordan å farge teppe gratis
 • hvordan å henge bilder på mobile home vegger
 • hvordan du legger rør til en dyne
 • hva er silke planter laget av?
 • hvordan å flyte en bambus gulv
 •