hvordan du oppretter et spa tema bad

hvordan du oppretter et spa tema badHvis du noen gang har tatt en tur til spa, så vet du hvordan luksuriøse, avslappende, og herlig opplevelsen kan være. Et spa stil bad kan bli replikert i hjemmet ditt med litt designe innsats og rom dà © cor. Selvfølgelig vil du mangler den profesjonelle massør og ekspert terapi, men den samme spa miljøet kan gjenskapes. Spa design, dating helt tilbake til dagene i det romerske imperiet, har dukket opp som en populær dekorere motiv.
Som du kan se ved å gå på denne siden, bad-glass-forfengelighet. com kan hjelpe deg med spa tema tilbehør til badet ditt. For noen praktiske tips om hvordan du oppretter et spa design for et moderne bad, følger du disse enkle rådene

Du trenger:.
Parfymeflasker
lotion flasker.
naturlig tre aksenter.
rustikke metallarbeider.
baderomsutstyr.


en.
Eksperimenter med Shades of Blue og Yellow
Det er noe naturlig og akvatiske som framkommer når nyanser av blått og gult kombineres for å danne en spa-aktige farger gane. Start med å male veggene på badet en myk gråblå eller en dempet periwinkle farge og legge hvitt trim til området. Fargerike nyanser av blått eller gult fliser kan legges til som et dekorativt element for spa tema badet. Disse fargene kan også inngå i et bad forfengelighet eller medisinskapet for mer interesse og raffinement. Fliser og stein er begge populære romanske medier, så innlemme dem i ditt spa bad design når det er mulig. Hvis du bor i nærheten av en lokal flis bedrift, kan du be om deres hjelp i å skape en dekorativ badekar skjørt for ditt baderom design. Tilsetting av flis til utsiden av badekaret er en måte å oppgradere hele spa som bad appell.
To.
Utforsk Antique Metall tilbehør
A spa tema bad er en flott måte å innlemme antikke metallarbeider inn i en stue. Smijern håndklestativer, beaded flasker, vintage krukker, og metalliske bokstaver kan alle brukes til å bringe et rustikk spa element i rommet. Om mulig, kan du bruke de samme elementene som hardware tilbehør på medisinskapet og boder. Rustikk metallarbeider som har en subtil naturlig element vil bringe de dempede natur et spa i harmoni med den varme gule og vasne blå farger.
Tre.
Invest i Måter å Såpe it Up

Elaborate klart krukker eller glass beholdere kan fylles med dekorative såper å bringe et spa inspirert bad til liv. Disse luksuriøse såper ikke bare ser fantastisk, men også lukter duftende. For å øke levetiden til såpe, holde dem i sine klare cellofan innpakning, så de ikke forringes eller klebes til hverandre. Personlig tillegg som din favoritt boblebad, dusj gel, eller badesalt vil også legge et spa motiv til badet området. En dekorere spa temabad er varm og innbydende når subtile nyanser av blått og gult blir brukt til å dekorere rommet. Metallarbeider tilbehør og en såpe samling også ta med ensartethet og dekorative appellere til ditt spa inspirert badet motiv.

Tips og advarsler


 • Spa design er fleksibel når det kommer til en fargepalett, så bruk din egen personlige stil preferanse. Innlemming hvite inn i design er en god plan.
 • Tile er skjør og brekker lett, så bruk TLC når du installerer den.
 • Andre artikkelen

 • vintage hjemmekontor dekorere ideer
 • business vinduet behandlinger
 • Knotty pine remodeling ideer
 • hvordan du bestemmer pris på å få laminat gulv i huset ditt
 • hvordan å skjære bokstaver inn i en vegg
 • hvordan du velger farger for en nord vendt soverom
 • fordelene med granitt countertops
 • hvordan du måler din etasje for nye fliser eller tre laminat
 • hvordan gjøre kite dekorasjoner
 • andre bruksområder for sprinkelseng støtfangere
 •