hvordan du oppretter en svart og hvit kjøkken tema

hvordan du oppretter en svart og hvit kjøkken temaHva er svart og hvitt og rødt over? En avis? Nei, er et moderne kjøkken dekorativ design svart og hvitt og rødt over alt. I en stor svart og hvitt kjøkken, hvite skap, hvit apparater, og hvite fliser er grunnleggende hvite tillegg til kjøkkenet. Black countertop apparater, sort flekk countertop design, og svart barstolene gir perfekt tilbehør til den sorte og hvite kjøkken. Pakker med rød farge som vises på fargerike placemats, beholdere, og blomsteroppsatser kan brukes til å bringe fokus og oppmerksomhet på en svart og hvitt kjøkken fargeskjema. En dekorativ svart, hvitt og rødt kjøkken er moderne, levende og innbydende. For noen enkle tips om hvordan å trekke dette ser ut, kan du prøve å innlemme disse enkle teknikker i din plass på kjøkkenet. For noen praktiske forslag, gå www. GuidetoKitchenRemodeling. com for noen nyttige tips

Du trenger:.
Kjøkken countertop hvitevarer
rødt tilbehør.
sort kjøkken innredning.
hvit maling.


en.
White Legger en Crisp og Fresh Kjøkken Appeal
White er lyst og rent. Hvit kjøkken skap bringe en enkel og forfriskende element til moderne kjøkken design. White er ren og enkel, så bruk den til å bringe en følelse av ensartethet til kjøkkenet ditt miljø. Grunnleggende hvite hvitevarer som kjøleskap, komfyr, oppvaskmaskin og vil gi en enkel dekorativt appell for ditt moderne kjøkken design. Hvite fliser kan brukes som gulv eller som sprutdekselet området over komfyr. Grunnleggende hvit tillegg inkludert designer plater, tre trim, og en teakettle vil trekke den hvite elementer av en svart, hvit og rødt kjøkken sammen på en måte som er frisk og oppkvikkende. Som sett på denne siden, kan BlackDecker. PartStore. com hjelpe deg med ytterligere kjøkken desiging forsyninger.
To.
Black Legger Definere Elements til rommet
Black er fet og rom definere. Black countertop apparater som en blender, kaffe potten, eller brødrister kan ta noen solide egenskaper til et moderne kjøkken mellomrom. Black har en måte å stabilisere lysstyrken på et kjøkken ved å subtilt å legge til dybde og varme til et rom. Contemporary svart og hvit granitt eller marmor benkeplate design kan gi en tekstur element i et moderne kjøkken som er virkelig rom definere. Mønsteret kan også gjentas med glamorøse vindu behandlinger. Elegant svart barstolene legge til en moderne og tidsriktig design appell som er både funksjonelle og attraktive. Black tillegg til en plass på kjøkkenet stivne dybde og varme som er nødvendig i en svart, hvit og rødt kjøkken motiv.
Tre.
Red Legger Zesty Color til Kjøkken

Red er pikant. Red spisebrikker, servietter, og dekorative håndklær alle sørger for en måte å bringe fargerike stoff til et moderne kjøkken. Red tilbehør er fantastisk og levende, så bruk dem til å bringe oppmerksomhet til plass på kjøkkenet. Fargerikt designet røde beholdere kan bringe oppmerksomhet til benkeplater og gi et samlingspunkt for rommet. En av de mest påvirker dekorative effekter for en svart, hvit, rød og kjøkken design er å vise en fargerik bukett med røde blomster på kjøkkenbordet eller kjøkkenbenken. Red er vennlig, munter og oppkvikkende. Med noen få enkle dekorative teknikker, kan du opprette en svart, hvit og rød moderne kjøkken design som er sikker på å behage. En avis er ikke det eneste som er svart, hvitt og rødt over alt.

Tips og advarsler


 • Svart og hvit bør fortsatt som separate farge bidrag til rommet. Blanding av to og legge grå aksenter er ikke like slående for interiørdesign grunner.
 • Velg en sann rød eller en med en svak blå tone. Orange røde ser ikke bra ut som et kjøkken aksent farge.
 • Andre artikkelen

 • sy: gardin stiler
 • hvordan å lage en dyne for en crib
 • hvordan man kan kjøpe DuPont lakk
 • problemer med trekk kjetting lysarmatur
 • industrielle floorplan ideer
 • DIY: bygg skreddersydd og lyst inventar
 • omsorg av naturstein
 • hvordan å selge Lenox samleobjekter
 • hvordan å henge gardiner under vinduet trim
 • hvordan å kurere male på lær
 •