hvordan du oppretter en luksuriøs senger presentasjon

hvordan du oppretter en luksuriøs senger presentasjonVelg en Inspirerende Theme
Luksuriøst sengetøy starter med et tema. Selvfølgelig gjør soverommet ditt tema ikke å være så dristig som en pirat motiv eller en tropisk øy halmtak Cabana, men det bør resonere en bestemt vibe. Akkurat som profesjonell is skatere opprette et tema av deres kostyme valg og sangvalget, kan du opprette en luksuriøs vibe for soverommet ved å velge en passende tema. Noen tips for en luksuriøst sengetøy motiv inkluderer: Asian Zen, Modern Geometrisk, Shabby Chic og fransk landstil.

Du trenger:
senger
. trøster.
pynteputer.
kaste teppet.
bed skjørt.
headboard.


en.
Velg en Inspirerende Theme
Luksuriøst sengetøy starter med et tema. Selvfølgelig gjør soverommet ditt tema ikke å være så dristig som en pirat motiv eller en tropisk øy halmtak Cabana, men det bør resonere en bestemt vibe. Akkurat som profesjonell is skatere opprette et tema av deres kostyme valg og sangvalget, kan du opprette en luksuriøs vibe for soverommet ved å velge en passende tema. Noen tips for en luksuriøst sengetøy motiv inkluderer:. . Asiatisk Zen, Modern Geometrisk, Shabby Chic og fransk landstil
2
Velg en Inspirerende Theme
Luksuriøst sengetøy starter med et tema. Selvfølgelig gjør soverommet ditt tema ikke å være så dristig som en pirat motiv eller en tropisk øy halmtak Cabana, men det bør resonere en bestemt vibe. Akkurat som profesjonell is skatere opprette et tema av deres kostyme valg og sangvalget, kan du opprette en luksuriøs vibe for soverommet ved å velge en passende tema. Noen tips for en luksuriøst sengetøy motiv inkluderer:. Asiatisk Zen, Modern Geometrisk, Shabby Chic og fransk landstil
innhylle varme farger
Det er ingenting så koselig og innbydende som en luksuriøse soverom som er mettet i varme farger. Varme farger trekker deg inn på soverommet på en måte som er innbydende og engasjerende. Når du velger varme farger på luksuriøse senger design, velg farger som er i dype røde, myke brunt, og dempet skinnende nyanser. Disse fargene vil hjelpe deg å lage et soverom design som er luksuriøst og sofistikert. Den subtile varme toner vil legge dybde og mykhet til din design klagen. Generelt, soverom farger som er for lyse, vil negativt påvirke det visuelle i sengetøy din. Et soverom fargepalett som er varm og forførende vil se moderne og innbydende.
Tre.
Våg å bruke sensuelle Stoffer
For en dramatisk senger design, kan du styrke på soverommet med sensuelle stoffer som skaper en sofistikert appell. Stilig stoffer er elegant og moden i sine samlede appell. De mest forlokkende stoffer inkluderer: faux suede, sateng, naturlig bomull, rayon, og ned. Sofistikert tekstiler legge tekstur og en raffinert element til sengetøy og en samlet soverom design. Sensuelle stoffer energi et soverom på en måte som er visuelt tiltalende og komfortabelt chic. Dekorere og utforme et luksuriøst sengetøy presentasjon handler om å skape senger som fungerer som den viktigste hendelsen for soverommet. Dramatisk og inspirerende soverom design holder fokuset på det viktigste trekket av rommet. Tillegg av inspirerende temaer, varme farger, og sensuelle stoffer bidra til din luksuriøse sengetøy presentasjonen.

Tips og advarsler


 • Bedding ikke å være dyrt å være luksuriøs. Sjekk ut lokale salgs-og lavprisbutikker for gode verdier.
 • Pass på å ikke blande altfor mange mønstre eller motiver, eller du vil miste den enkle luksuriøse element.
 • Andre artikkelen

 • hvordan du kan dekorere et soverom for en trommeslager
 • metoder for å skjule luftventiler
 • Hvordan vite om innrammet kunst er en original?
 • hvordan å henge levende lys
 • hvordan å tilpasse et lys for en takvifte
 • gjæringssagen innstillinger for kutting krone listverk
 • soverommet dekorere ideer: shabby chic
 • Interiøret moter vindu behandling
 • hvordan gjøre karnapp gardiner
 • kan du sette flis på stueveggen?
 •