hvordan du kan dekorere med moderne stil

hvordan du kan dekorere med moderne stilTidsriktig interiør hviler i din evne til å blande slanke designer elementer med moderne metallarbeider, og abstrakte du00C3 u00A9 cor. En moderne hjem dekorere motiv har dukket opp som en av de mest populære trender i dagens interiørdesign. Selv om ordet moderne lyder nytt, har dette designelement eksistert i flere tiår. Gamle Hollywood var den første til å eksperimentere med moderne interiør design elementer. Heldigvis har moderne trender i møbeldesign tillatt et ubegrenset utvalg av elegante møbler i tre toner, metall, og syntetiske materialer.
Som sett på denne siden, kan du gå TheMirrorLady. com eller JCPenney. com for enkelte nye dekorative ideer for badet. Utforme en levende plass i moderne tidsriktig stil inneholder tre enkle elementer:. Elegante møbler, moderne metall aksenter, og abstrakte dekorasjoner

Du trenger:.
Moderne tilbehør
elegante møbler.
moderne aksenter.
moderne møbler.


en.
Oppdag Sleek Møbler som Legger Modern Style
Siden naturlige møbler i moderne tre toner, elegant design og moderne tekstiler har dukket opp som dekorative praktverk, kan moderne stil oppnås med liten innsats. Trioer av polstrede stoler eller loveseats i moderne geo mønstre blandet med mørke tremøbler med metallisk baser kan framprovosere moderne vibe. Punctuating din moderne stue med moderne møbler som er svarte kan også legge til en sofistikert dà © cor element i rommet. De mer elegante og strømlinjeformet form av møbler er, jo mer sannsynlig en moderne tema vil dukke opp. Moderne møbler søker å pynte på en stue med elegante linjer og moderne appell.
to.
Utvikle Contemporary Drama med Metal Accents
Opprette drama innenfor et moderne interiør design motiv krever en vekt på drama i rommet. Framing svart /hvitt-utskrifter eller fotografier med sort, børstet nikkel, eller distressed tre rammer kan lage drama. Disse veggen kunsten tilbehøret kan grupperes sammen i en imponerende collage av fire stykker. I tillegg kommer moderne drama fra bruk av metalliske kunstverk i rommet. Et bord med krom ben, et forgylt speil, eller en metallisk gulvlampe kan alle legge til utvikling av drama i rommet. Metal aksenter er en flott måte å legge til en moderne stil til et interiør design.
Tre.
Fremhev rommet med abstrakte dekorasjoner
å pynte på den moderne design som du strever etter å skape, legge abstrakte dekorasjoner for en spennende moderne stil. Noen forslag til abstrakt rom dekorasjoner inkluderer: dyr ut paller, pels foret kaste tepper, kurvstoler, silkeaktig pynteputer, utsmykkede skulpturer, og beaded vinduet behandlinger. Disse abstrakte elementene bidrar til å skape et moderne tema boareal som er eklektisk og designer vennlig. Moderne interiør ligger i det harmoniske blanding av elegante designermøbler elementer med moderne metallarbeider og abstrakte dà © cor. Heldigvis har moderne trender i møbeldesign forutsatt uendelige kombinasjoner av kunst og moderne design. Utforme en levende plass i moderne stil fokuserer på viktige elementer som oppmuntrer strømlinjeformet møbler, moderne metallarbeider, og abstrakte rom dekor.

Tips og advarsler


 • Metallic aksenter legge gnisten i hjemmet design.
 • Andre artikkelen

 • Slik oppdaterer et apparat gammeldags komfyr
 • hvordan å dele en liten stue for å gjøre et spiseområde
 • hvordan du installerer keramiske fliser med en tre trim ferdig kanten
 • dekorere ideer for en liten kyst-hus
 • hvordan du installerer skive dører
 • Hvordan velge riktig farge til å sette stemningen for rommet ditt.
 • hvordan gjøre fisken veggtepper
 • informasjon om Pergo laminatgulv
 • hvilken farge hvit er best for skap?
 • maling ideer for et firkantet rom
 •