hvordan du kan dekorere en toskansk stue

hvordan du kan dekorere en toskansk stueToskansk dekorative stil i en stue er bygget rundt arkitektonisk dynamikk, stein funksjoner, og rustikke antikken. For å gjenskape denne dekorative temaet i hjemmet ditt, må du ta kontakt med romerske røtter. Romersk arkitektur er utsøkt, og den enkle fantasy funksjonene i toskanske interiørdesign er bemerkelsesverdig og inspirerende. For å integrere en slik fantastisk design element inn i stua, må du tillate utmark arkitektoniske utforming aspekter å ta fokus.
Som kan du se ved å gå på denne siden, JCPenney. com og Toscana-stil-deco. best-price. com kan hjelpe deg med toskanske tilbehør ideer. Følg disse tre enkle trinn for å forvandle stuen din til et toscansk landsby design
en.
Innføre teksturert Vegger og Natural Architectural Elements
toskansk interiørdesign handler om struktur og arkitektonisk utforming. Den romerske borgere var velstående og strålende, så det burde ikke komme som noen overraskelse at den arkitektoniske elementer i sine hjem var utsøkt. Rustikk takbjelker, pusset vegger, og treporter bør være i sin naturlige tilstand. Hvis du har til å gjenskape disse elementene, være tro mot det naturlige og ville skjønnheten at disse strukturelle elementene portrettere. Knyttede tre, grov tekstur vegger, og distressed tredører ta toskanske hjem design til et helt nytt nivå. Deep vinduer med bord og list skodder og blyglass ruter bringer en autentisk tekstur og arkitektoniske motiv til toskanske dekorative temaet.
To.
Utforsk Stor Freske og Tile Design

veggmalerier av kreasjoner i naturen er symbolsk for kjennetegner toskanske hjemme design. Slike bilder som fugler, kan trær, blomster, og dammer brukes til å dekorere utdype toskanske temaet. Det er noen kunstnere som vil skape et unikt veggmaleri på stueveggen for deg, men du kan også bruke dine egne kunstneriske talenter til å skape den perfekte paradegren. Utforsk dekorative alternativer som vil hjelpe deg å lage en romersk inspirert Veggmaleri. I tillegg kan rustikk metall fliser og forvitret stein fliser bringe nye Tuscan design til stuen din. Den robuste og enkle skjønnheten til Toscanas design ligger i harmonisk blanding av naturlige materialer og menneskeskapte artisteri.
tre.
Primitive Hardware og Tekstiler Supplerer toskanske Motif
Primitive hardware, værbitt tekstiler legge til den naturlige balansen mellom arkitektur og kunstnerisk autentisitet. Heavy jern dørhåndtak, hengsler, og knotter, laget for å ligne forenklede metallarbeider, perfekt for en toskansk stue design. Smijern og kobber kan brukes som komplementære metall aksenter for en levende og puste romansk design. Primitive tekstiler, blant annet gulvbelegg og draperi, kan brukes til å trekke elementene i en toskansk design sammen. Vær sikker på å unngå bruk av tapeter tekstiler eller børstet nikkel hardware, fordi disse mediene er for moderne og syntetisk. En toskanske tema stue kan bringe eleganse og raffinement til din stue. Den innførsel av teksturerte vegger, arkitektoniske bjelker, veggmalerier, fliser, primitive hardware, og autentiske tekstiler kan kombineres for å skape den toskanske inspirert rom av dine drømmer.

Tips og advarsler


 • Rustikk metall virkelig rust, så sørg for at du ikke tillater fukt i området.
 • Arkitektkonkurransen kan være vanskelig å skape uten en ekspert designer eller ingeniør.
 • Andre artikkelen

 • hvordan gjøre flytende hagen rose tabellen midtpunktet
 • bambusgulv og termitter
 • hvordan man regner ruller av tapeter
 • Slik holder du nede en område teppe over et teppe
 • diy valances laget med stokker
 • hvordan du installerer bås gardiner
 • hvordan å feste et flagg brakett for å huse ytterkledning
 • hva er mikrofiber ark?
 • hvordan du kan dekorere en stue med metallic aksenter
 • Hvordan kan jeg lage min egen panelt romdeler?
 •