hvordan du kan dekorere en omsorgsboliger leilighet

hvordan du kan dekorere en omsorgsboliger leilighetDet finnes noen enkle regler å følge når man dekorerer en omsorgsboliger leilighet. En regel er at mindre er mer. Vanligvis en Sykehjem leilighet vil være små med to rom og seniorer vil måtte nedbemanne for å flytte inn i dem. Mange seniorer nøler flytte fordi de har samlet mye rot i sine hjem over levetiden sin. Velg å bare flytte de elementene som brukes daglig og dine viktigste eiendeler til omsorgsboliger leiligheten. Det er på tide å lette lastetiden og flytte inn i et rolig miljø. Plan for å skape en trygg, avslappende og behagelig Sykehjem leilighet
en.
Sett opp soverommet
Soverommet bør ha en komfortabel seng som ikke er for stor som er lett å komme inn og ut av . Hold sengetøy enkelt og stilig. Gjør det enkelt å gjøre sengen hver dag. En stor dyne i sengen er et godt valg med et par puter lagt for komfort. Plasser en nattbordet ved siden av sengen. På nattbordet plassere en lampe, en LCD-klokke med store tall og en telefon. Nattbordet skal ha noen skuffer som kan holde noen bøker, blader, papir og andre elementer. På soverommet bør det være en kommode eller kommoder å oppbevare ekstra klær og sengetøy. Hold høyden på dressers nås fra sittende stilling.
To.
Ordne Living Room
Stuen vil være et sted å tilbringe dager og til å hilse på gjestene . Start med en stol for deg selv. Løft stolene er gode valg fordi de er begge svært komfortable og gjør det enkelt å komme inn og ut av stolen. Du kan tilbringe mange timer i denne stolen så velg en som er både komfortabelt og praktisk. Plasser en slutt bordet ved siden av stolen. Denne utgangen bord skal ha noen hyller eller skuffer til sted papir, bøker, blyanter etc. Place en telefon, papir, blyant, lampe, Kleenex og ting som du vil bruke hele dagen i armene rekkevidde av stolen.
En sofa bør være liten nok til å passe inn i stuen. Hvis du planlegger på å ha gjester som bor over natten velge en sofa gjemme-a-seng. Hvis rommet tillater legge et lite bord med et par stoler.
Tre.
Pynt med tilbehør
Bilder av familie og favoritt minner er de beste ting å dekorere veggene. Plasser en kalender med en praktisk beliggenhet Velg en klokke som har store tall og dato. Atomic klokker er et godt valg fordi de vil automatisk justere til sommertid.
Plasser en silke tre i et hjørne. Unngå området tepper på gulvet fordi de kan føre til fall.
Fire.
Hold Møbler Simple
Et lite skrivebord med skuffer vil enkelt lagre papir, kort, penner, og rekvisita. Hvis det er plass i en bokhylle som ikke er for høy vil legge til lagringsplass for skatter og bilder. Hold space klar av rot. La god plass til å gå rundt leiligheten og fjerne eventuelle gjenstander som kan gjøre deg til turen og falle.

Tips og advarsler


 • Opprett en trygg og varm assistert levende leilighet.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å lage en stol sete pute
 • fransk eksteriør hjem dekorere ideer
 • riktig høyde til å henge biljardbord lys
 • soverommet dekorere ideer ved hjelp av antikke møbler
 • Slik veggfeste en terning
 • Hvordan å bygge en divan med oppbevaringsplass under
 • ideer om moderne interiør design
 • cafe skodder instruksjoner
 • hvordan du velger nyanser
 • hjemmelaget frostet vindu behandling
 •