hvordan du kan dekorere en jenter bad med feminine design

hvordan du kan dekorere en jenter bad med feminine designNoen ganger kan en feminin bad design er den perfekte tingen for et hus fullt av damer. Enten det er en leilighet suite, et hus fullt av Sorority søstre, eller et bad for to søstre, kan en jente's bad legge en feminin touch til din hjemme dà © cor. En jente fortjener litt av gnisten, en touch av glamour, og et hint av glitter å tilpasse og dekorere sitt bad. Et bad som er utformet for å få frem skjønnheten i det feminine dekorative klagen kan være et givende Oppussing prosjektet. Hvis du er lei av kjedelig og kjønnsnøytrale bad design, følg disse enkle tipsene for et bad motiv som er myk og feminin. Som sett på denne siden, kan JCPenney. com og KrystalGWB. com hjelpe deg med dine jenter bad design

Du trenger:. .
Feminine tilbehør
myke aksenter.
parfymeflasker.
perler.
luksuriøse tekstiler.


en.
Dekorer med glitrende parfymeflasker
Noe magisk, som et eventyr, som skjer når en jente badet er dekorert med fargerike og romantisk parfyme flasker. Parfymeflasker er ikke bare romantisk og velduftende, men de er også designer vennlige. På grunn av den glitrende glass design, den forførende farger, og den inspirerende figurer og former, parfymeflasker gjøre det perfekte dekorative aksent for et feminint bad design. For å legge til en ekstra touch av eleganse til pikens badet, kan du legge perler eller en beaded halskjede til en flaske parfyme. Den ekstra gnisten kan gi en enkel parfyme flaske til et helt nytt dekorativt nivå.
To.
Go Crazy med speil
Speil er reflekterende og glamorøse, så gå crazy med speil design i en jentes bad. Utsmykkede forgylte speil, hånd speil, og sminke speil kan alle ta med en feminin dekorere element til badet design. En stor metallisk speilet kan brukes som et samlingspunkt for din feminine badet. I tillegg til å være funksjonelle og attraktive, kan glamorøse speil også lage et bad mellomrom ser mye større enn den er. Speil reflekterer på en måte som maksimerer den plassen og dimensjonale elementer av et bad. Feminine bad design hviler på inkorporeringen av speil i utformingen av rommet.
tre.
Unn deg selv med tilbehør
En jentete bad er den perfekte måten å bringe en velvære element i rommet etter en lang dag. En feminin badet kan fylles med dyre kremer, designer parfymer, og luksuriøse toalettsaker. I tillegg kan komfortable stoffer som en badekåpe og myke badehåndklær brukes til å utfylle jentete motiv. En feminin badet bør gjøre bruk av en satin lined dusjforheng, blonder vindu behandlinger, og en strukturert bad teppe. Hvis du trenger å legge en feminin touch til hjemmet ditt, la en jentete bad gi deg den perfekte interiørdesign element. Prangede parfymeflasker, glamorøse speil, og velvære tilbehør vil hjelpe deg å lage en feminin bad suite som er luksuriøst og magisk.

Tips og advarsler


 • A jenter bad kan har også en type som Old Hollywood, eventyr, vogue, surfebrett osv.
 • Gutter liker ikke å lage til en jenter bad, så sørg for at en alternativ bad er tilgjengelig for den mannlige befolkningen.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å forbedre alle rom i hjemmet ditt med dekorative switchplates
 • hvordan gjøre en kunst studio i leiligheten min
 • hvordan å henge en kube hylle
 • bad belysning prinsipper
 • asiatiske ideer for fredelig hjem innredning
 • pet bevis vinduet behandlinger
 • typer teppe testing
 • blomsterbutikker i Cincinnati
 • draperi materialer
 • hvordan du beregner ditt personlige trigram nummer i feng shui
 •