hvordan du kan dekorere en aksent vegg

hvordan du kan dekorere en aksent veggSkape det perfekte interiør design for hjemmet ditt kan noen ganger føles som en komplisert totusen brikke puslespillet. Heldigvis, kan benytte en aksent veggen i hvert rom gir deg fokus og struktur som å finne alle de ytre kanten stykker av det sofistikerte puslespillet design. Dekorere en aksent vegg er en viktig del av interiørdesign. Accent vegger er i fokus strukturelle elementer som gir alle egenskapene til et rom sammen på en måte som er kunstnerisk gledelig og inspirerende.
Hvis du besøker shopping. yahoo. com og CrateandBarrel. com, sett på denne siden, kan du få noen innovative dekorere ideer. Dekorativ vegg kunst kan også brukes til å trekke spesiell oppmerksomhet til din aksent veggen

Du trenger:.
Interiørmaling
. maling rekvisita.
malere tape.
veggen art.
veggdekor.


en.
Velg én vegg til Paint en annen farge
For størst effekt i aksent veggen design, velger én vegg til male en annerledes og helt unik farge. Siden attraktive hjem dà © cor ikke trenger å være prangende, kan du velge å male en vegg aksent en litt annen tone enn de andre veggene. For eksempel, kunne tre vegger i et rom males beige og en vegg kan være malt mokka brun. Som et resultat, vil fargene fortsatt blanding og overgangar, samtidig som de dramatiske konsekvensene av en aksent vegg for å ta førsteplassen. Hvis din stue eller soverom mangler farge og drama, så ikke nøl med å bruke en kraftigere farge for aksent veggen. Accent vegger kan ha en imponerende effekt ved å legge en smell av farge. En unik aksent vegg farge som har sin egen interesse og karakter kan trekke fokuset av venner og familie som du elsker å underholde.
To.
Ramme med Molding

For de mest moderne design i aksent veggen teknikk, ramme på veggen med kronen. Kronen er en enkel teknikk som krever søknad formpresset tre rundt omkretsen av rommet ditt. Vanligvis er det malt hvitt eller en off-white farge, men du kan bruke ditt eget kunstnerisk design for å trekke interesse til aksent veggen. Interiør designer trender fokus på å skape en aksent vegg som er enkel og elegant. Tenk deg en kulturell museum med eklektiske og kunstnerisk inspirerende malerier på hver vegg. De fleste museene bruker prinsippet om å skape en aksent veggen som en primær dekorere teknikk. Legge til støping til et museum stil vegg legger til strukturelle og arkitektoniske oppfinnsomhet.
Tre.
Dekorer med One Primary Piece of Art Work
For de mest dramatiske visuelle anke, kan en aksent veggen være dekorert med ett stort stykke kunstverk. Stykket kan være et maleri, en skulptur, eller et stykke metallarbeider. Viktigst, bør dette stykke kunstverk arbeide i harmoni med design og farge på din aksent veggen. Svart og hvit vegg kunst tendens til å være den mest allsidige og moderne, så kan en kvalitet innrammet svart /hvitt bilde eller print bli ganske inspirerende. Hvis aksent veggen er svært stor eller har et hvelvet tak, bør du kanskje å bruke en overdimensjonert stykke vegg kunst å bringe oppmerksomhet til området. En aksent veggen design kan bidra til å bringe alle de kompliserte stykker av ditt hjem sammen på en måte som presenterer et ferdig bilde. En aksent veggen er den beste måten å få fokus og struktur på interiør.

Tips og advarsler


 • Spot lamper fokusert på veggen kunst legger til en dramatisk appell.
 • Bruk skikkelig støtte for veggen kunst så du ikke skader på veggene.
 • Andre artikkelen

 • kjeller etterbehandling ideer med knotty furu
 • celestiale vinduet behandlinger
 • hvordan å henge bilder på bakgrunn
 • hvordan gjøre frosting for et kjøkken vindu
 • fotball dekorere ideer
 • hvordan å fastslå verdien av en husholdning eiendom
 • hvordan du gjenoppretter en upholstered badekar stol
 • hvordan du lagrer plakater
 • mønstre for å gjøre veggtepper
 • hvordan du installerer innfelt lys uten loftet plass
 •