hvordan du installerer en taklampe med en tverrliggeren

hvordan du installerer en taklampe med en tverrliggerenSelv om mindre lysarmaturer kan være knyttet til koplingsbokser festet til takbjelker, tyngre inventar kreve bruk av en spenne bar for støtte. Den stramme linjen, eller tverrliggeren, spenner hullet for lampen og er festet i begge ender til takbjelker. Ikke stol på taket for å støtte noe lys fixture. Hengende et innslag som støttes av en spenne bar er et enkelt prosjekt som lett kan gjennomføres på en ettermiddag

Du trenger:
Kniv eller nøkkelhullet så
. Drill med skrutrekker bit.
Skrutrekker.
Hammer.
Meisel.
Elektriske ledninger.
Connectors.
Wire strippere.
Lampen.
Drywall reparasjonssett.


en.
Kutt strømmen til rom på krets-boksen.
Gjør kutt i tak og vegg for lampen og bryteren. Hullet for montering bør være minst 6 inches i diameter slik at for arbeid på kampen's seler bar og koblingsboksen, og bør være mellom to bjelker over taket. Lag et lite tilgang hull rett ovenfor strømbryteren hullet for fu00F4ring kabelen.
to.
Sett kampen brace bar gjennom hullet. Bruk en teleskopisk brace bar å ta hensyn til eventuelle variasjoner i avstanden mellom bjelkene, eller å plassere festeanordningen for estetiske grunner. Endene av seler baren er bøyd i 90 graders vinkel til baren. Fest endene av linjen til bjelkene med skruer.
Tre.
Fjern knockouts i koblingsboksen ved spratt dem ut med en hammer og meisel. Fest koblingsboks til spenne bar ved hjelp av maskinvare som følger med boksen. Vanligvis er dette en U-formet vedlegg med skruene.
Fire.
Kjør ledningene fra strømforsyningen stikkontakten til bryteren. Den beste måten å gjøre dette på er ved å fjerne baseboards mellom stikkontakten og bryteren og kjører ledningen i gapet mellom gulv og gips. Skjær små tilgang hull under bryteren og kontakt for å fø ledninger. La ca 6 inches av wire eksponert i hver ende.
Fem.
Fest bryteren boksen til veggen og fjerne eventuelle knockouts. Feed ledningen gjennom knockout hullene.
6.
Kjør ledningen fra bryteren til lampen hullet og gjennom knockout hullene i koblingsboksen.
7.
Connect de to svarte ledningene på bryteren i messing terminalene på bryteren. Koble den hvite ledningene sammen. Jorde bryteren til lampen boksen.
8.
Koble den sorte ledningen på kampen til lysets sorte ledningen. Koble den hvite ledningen til lyset hvite wire. Ground kampen til koblingsboksen. Fest lampen til koblingsboksen i henhold til produsentens anvisninger.
9.
Gjenopprett makten til kretsen og patch tilgang hullene med gips patch kit.

Andre artikkelen

 • hvordan å identifisere typer teppe
 • hvordan du bruker tørket cattail å gjøre indian kurver
 • hvordan å identifisere olje-basert maling
 • Behr interiørmaling ideer
 • Slik fransk tekstur en vegg
 • hvordan man klipper og installerer keramiske fliser på trappetrinn
 • hvordan du kan dekorere en stål-top buffet tabellen
 • Slik sand fanget ytterkledning
 • Slik sjablong på et tregulv
 • ingen svette lakkfjerning
 •