hvordan du installerer Tarkett laminat gulv

hvordan du installerer Tarkett laminat gulvDen Tarkett Co produserer laminatgulv produkter i en rekke farger og utførelser. Dette laminat tilbyr skjønnhet av tre til en brøkdel av prisen for solid løvtre, samt enkel installasjon for gjør-det-selv huseiere. Tarkett laminat er installert ved hjelp av selskapets T-Loc system, som forbinder plankene til hverandre snarere enn gulvet. Denne flytende installasjon krever ingen spiker, stifter eller lim, og kan være ferdig i løpet av få timer av de fleste installatører

Du trenger:.
Broom.
Floor-avrettingsmasse.
Sparkel.
Tarkett underlaget.
Tarkett søm tape.
5/16-inch avstandsstykker.
Saw.
Støping eller trim.
Hammer.
Fullfør negler.


en.
Plasser Tarkett laminat i rommet der du har tenkt å installere det. La den i sin plastemballasje og la den akklimatiseres til temperatur og fuktighet endringer i rommet i 48 timer før montering.
To.
Sweep og rense undergulv å fjerne all skitt, støv og rusk. Fyll ingen sprekker eller lav flekker med sparkelmasse til å jevne ut underlaget etter behov. Påfør sparkelmasse med en sparkel og la gulvet tørke helt før du fortsetter med installasjonen.
Tre.
Dekk undergulvet med Tarkett underlaget produkter. Bruk standard skum underlag for tre undergulv. Bruk skum med en innebygd diffusjonssperre for betonggulv. Overlapping i sømmene med 8 inches langs hver rad, og forsegle skjøtene med Tarkett søm tape for å holde underlaget på plass.
Fire.
Start installere laminat langs lengste eller mest synlige vegg i rommet. Plasser plankene slik at tungen kontaktene vender mot veggen, og slip en 5/16-inch plast spacer mellom styret og bunnen av veggen. Bruk disse avstandsstykker rundt hele omkretsen av rommet som du jobber med å lage en ekspansjonsfuge.
Fem.
Koble plankene ende til ende ved å holde dem i en 45-graders vinkel. Rett inn kontaktene på endene av brettet, og lås dem sammen ved å trykke dem flate på gulvet.
6.
Klipp slutten av styrene som nødvendig å bruke en hånd eller bordsirkelsag . Hold laminatet forsiden opp når du skjærer for å minimere skade til mål.
7.
Stagger leddene langs hver rad som du kobler plankene med not og fjær kontakter. Start hver rad med en annen planke lengde for å holde leddene fra å stille opp.
8.
Ta på siste rad på plass, skjære det på langs etter behov ved hjelp av sagen. Legg til en 5/16-inch plast spacer mellom dette forumet og veggen.
9.
Fjern alle avstandsklosser og installere molding rundt omkretsen av rommet for å skjule ekspansjonsfugen (valgfritt) .

Andre artikkelen

 • hvordan du kan få se: moderne stil dekorere
 • hvordan du installerer modulær teppe
 • alternativer til betonggulv
 • gardin spor instruksjoner
 • hvordan å sprite opp gulv i utrolige måter med dekorative området tepper
 • hvordan å lage en stemning med blomster
 • Dahlia vinduet behandlinger
 • hvordan planlegge et tregulv
 • hvordan ting en dyne
 • hvordan farge skinn hvitt
 •