hvordan å lage en partisjon for et hjem

hvordan å lage en partisjon for et hjemBruke noen områder av ditt hjem for mer enn ett formål er alltid en god idé, spesielt hvis du har små boligkvarter eller begrenset tilgjengelig kvadratmeter. Opprette ett eller flere flerfunksjonelt, flerbruks områder kan du få mest mulig bruk ut av tomrom: rom som tjener dobbelt plikt er dobbelt så nyttige. Med en partisjon og noen smart dekorere teknikker, kan du fullt utnytte hver kvadratmeter i hjemmet ditt

Du trenger:. .
Romdeler
Paint.
Møbler.
Området tepper.


en.
Bestem plass planlegging. Tatt i betraktning alle de variabler og konfigurere hva som vil være mest gunstig i hjemmet før oppussingen begynner er nøkkelen. Bestem om du vil slå rommet i et soverom /kontor, stue /spisestue, kjeller /home gym, rec rom /klasserom, eller gjesterom /håndverk området. Basert på denne beslutningen, måle rommet og bestemme dimensjonene på partisjonert områdene, tar hensyn til de aktiviteter som finner sted i hvert område, og hvilke møbler du trenger. Dette vil hjelpe deg å avgjøre hvor du skal sette partisjonen.
To.
Finn ut hvordan best å dele opp rommet. Det er noen teknikker du kan bruke til å gjøre dette. Du kan skille den plassen fysisk ved hjelp av en faktisk romdeler eksempel en sammenleggbar skjerm, bokhylle, henger gardin, bevegelig vegg eller noe lignende. Dersom slike partisjoner er for obstruktiv for din smak, eller hvis du føler rommet er for lite for dem, prøv en mindre definerte valg, for eksempel arrangere en rad av potteplanter eller hengende en gardin av ren stoff eller perler eller annet materiale å la lys gjennom. Eller, deler plassen visuelt stedet for fysisk ved å male veggene i hvert område en annen farge, deretter bruke møbler plassering og areal tepper å definere hver enkelt plass.
Tre.
Bring i møbler . For å holde mellomrom fra følelsen overfylt, bestemme nødvendige størrelse og bruk bare møbler som er nødvendig. For et hjemmekontor, en bordlampe, skrivebord, stol og er nødvendige, men en bokhylle kan ta for mye plass. Et spisestue trenger et bord og stoler, men en Kina kabinett er ikke avgjørende. For en farkost hjørne, eliminere behovet for lagring containere ved å bruke et skrivebord med mye innebygd lagring. I stuen av en mindre hjemme, kan en loveseat og stoler være et bedre alternativ enn en stor, overstuffed sofaen. Og en flatskjerm montert på veggen er mye mindre påtrengende enn en tradisjonell tv, som også ville kreve en plass-hogging underholdningssenter eller TV-stativ.

Andre artikkelen

 • hvordan gjøre butikken kjøpte vindu toppers ser tilpassede
 • ideer for en lilla soverom
 • dusj fliser prosedyrer
 • hvordan du kan dekorere en veranda med stil
 • det beste vurdert patio markiser
 • hvordan du bruker tørket cattail å gjøre indian kurver
 • hvordan å lage en morsom gutt på soverommet
 • ideer om oppussingen et soverom
 • hvordan å male en rekke hette
 • hvor å fjerne lamellene fra levelor faux persienner
 •