hvordan å feste italienske lys til vinduet

hvordan å feste italienske lys til vinduetHvis du går inn i ferie uttak når det er på tide å pakke bort julepynt, vil du kanskje vurdere å fjerne alt, men den italienske lysene. Strenger og fantasifulle kaskader av lys legge romantikk og mystikk til vinduer året, slik at du kan forvandle selv en rotete rommet til et magisk eventyrland med å slå på en bryter. En ekstra bonus: Festoon vinduene med italienske lys, og når neste jul kommer rundt, vil dekorere oppgavene være halvt gjøres

Du trenger:.
Alkohol våtservietter.
Light strenger.
Utsalgssteder.
Socket extender.
Dobbeltsidig tape.
Hooks.
Stifter.
Tanntråd.
Erstatning pærer.


en.
Forbered vinduene. Rengjør områdene bestemt for italienske lysinstallasjoner med rensevæske eller alkohol våtservietter til å fjerne skitt fra rammer og veggen rundt. Test lyset strenger å gjøre visse alle pærer er i orden. Velge bokser av lys med utskiftbare pærer er veien å gå for semi-permanent installasjon.
to.
stikkontakter Identifisere nærmest vinduene du har tenkt å pryde. Sett inn en Underwriters Laboratory-anbefales multi-plugg inn i stikkontakter at makten andre kamper i rommet, slik at du ikke trenger å flytte på noe. Regne ut hvor mange lys du kan kjøre på en krets for å være trygg (se Referanser 1). Vurder jordfeilbryter interrupters, vanligvis reservert for bruk når du henger lys ute enn inne.
Tre.
Beregn antall italienske lamper du må kjøpe for å dekke alle områder på master plan. Grab et målebånd som er minst 30 meter i lengde og måle vinduet perimeters. Bestem det totale området du vil dekke, og deretter gjøre regnestykket, mikse og matche standard C7 og C9 lys strenger solgt i 25 -, 50 -, 100 -. . Og til og med 1000-fots hjulene
4
Vi snakker henger mekanismer avhengig av materialet som du har tenkt å henge italienske lysene. Kjøp heavy-duty plast kroker til å feste italienske lysene fra murvegger, skallet og stokk tape og tommelen stifter (ikke stikk hull på ledningen gulvbelegg) for gips, eller være kreativ og sjal lengder av tøffe tanntråd (hvit eller grønn) rundt ledningene før hekte den floss rundt små spiker.
fem.
Invest i sugekopper (se referansene 3) hvis ingen av metodene som er oppført i trinn 4 arbeid for deg. Komprimer og feste krokene til drywall rundt vinduene, og deretter tråden lyset strengene rundt vinduskarmen eller over vinduene. Bruk denne teknikken bare hvis det er ikke mye fuktighet som kommer fra vinduene, da dette vil kunne bryte forseglingen mellom koppene og veggen. Elektrisk tape er ikke anbefales på grunn av dette potensielle problemet.
6.
Nyt fantasifulle italienske belysning tillegg, men husk at det å holde på i lengre perioder kommer til å vandre din makt regningen og har du erstatte pærer oftere enn du kanskje ønsker. Det fremgår, holde statister på hånden slik at du aldri går tom, og være forberedt på uventede kvelden dørklokken ringer som er sikker på å ta komplimenter på din måte.

Andre artikkelen

 • hvordan å male kanting i mørke farger
 • hvordan å lage en Valance mønster
 • hvordan du kan dekorere vintage hjemmekino rom
 • hvordan å henge tak fixtures
 • håndkle treet pvc rør instruksjoner
 • hvordan å male en rekke hette
 • topp karakter vinyl utskifting vinduer
 • kan du male over acid beis?
 • typer matter
 • hvordan du kan fortelle en alder av en antikk oljelampe
 •