hvordan å designe et kjøkken i en 1950 diner tema

hvordan å designe et kjøkken i en 1950 diner tema1950 diner var en populær hangout og sosial lounging sted for barn, tenåringer og voksne liker. Nipper milkshake gjennom et bredt strå ble en kulturell tidsfordriv. Samme diner bildet kan kopieres i et moderne kjøkken. Den diner Temaet er munter, dekorative, og engasjerende. Bruke 1950 diner temaet som et kjøkken motiv krever at du forvandle klassisk designer elementer inn i en ny dekorative mellomrom. For å få se, se på Happy Days eller besøk din lokale kafeen for noen dekorative tips. I tillegg følger disse enkle rådene for et kjøkken diner tema som virkelig vil rocke sokkene av

Du trenger:. .
Retro kjøkkenapparater
1950 memorabilia.
rutete stoffer.
interiør huset maling.


en.
Svart, hvit og rød er kroer Colors
Du virkelig ikke kan gjenskape en 1950 diner uten å bruke svart, hvit og rød som kjøkkenet ditt farger. Svart og hvitt er dekorative farger som vil minne deg av svart-hvitt TV-programmer og storskjerm filmer. Tilsetting av røde til plass på kjøkkenet vil bringe en serie med frisk farge til din kjøkken med åpen planløsning. For en subtil effekt med dramatiske innslag av farger, male kjøkkenet veggene en myk grå eller beige farge og legge en sort eller sølv metallic stolen rail. Du kan legge store svart-hvitt fotografier eller utskrifter på veggene ved hjelp av sort eller sølv metallic rammer som passer til stolen rail. Kontrasterende svarte og hvite bilder vil bringe fokus og oppmerksomhet til kjøkkenet ditt diner. Noen svarte og hvite aksenten omfatter stripete håndklær, en rutete duk, eller floral placemats. En rød bukett med blomster kan vises i et klart glass retro vase.
To.
Bring chalkboards inn Kjøkken Diner
chalkboards ikke er bare for skolehuset lenger. Tavler kan brukes til å bringe en 1950 diner motiv til moderne plass på kjøkkenet. Din lokale antikk butikk kan selv bære gamle skolen skifer som kan brukes som bord dekorasjon eller en vegg henger. I tillegg chalkboards kan monteres for å gi en autentisk diner opplevelse der du kan legge inn i menyen for dagen. Du kan også vise små tavler på en åpen hylle å gjenta tavla temaet i ditt kjøkken med åpen planløsning.
Tre.
Dekorer med Classical Kjøkkenmaskiner
vil opprette en påvirker diner tema, må du investere i kjøkkenmaskiner som gjenskaper stemningen fra 1950-tallet. Disse retro apparater bør inneholde krom blandemaskiner, brødristere, og kaffekanner. Chrome har en måte å transformere et kjøkken i en ny design som ligner en gammel motiv. En 1950-tallet kjøkken med åpen planløsning er intet unntak. I tillegg kan du legge klare klasse kaffekopper, høye milkshake glass, og transparent condiment holdere til din plass på kjøkkenet. Klart hvitt glass er et populært medium for en moderne dekorative kjøkken motiv. Utarbeidelse kjøkkenet ditt design med sort, hvitt og rødt, og legge chalkboards og retro apparater vil sikkert bringe gode "ole dager tilbake til stua. En 1950 diner kan reproduseres i dagens plass på kjøkkenet.

Tips og advarsler


 • Børstet metall apparater kan også brukes til å lage et retro diner følelse.
 • Loppemarkeder er et flott sted å finne 1950 relikvier.
 • Unngå for mange biter av 1950 memorabilia eller kjøkkenet område vil bli rotete. Fem til ti elementer bør være nok.
 • Andre artikkelen

 • kan jeg konvertere en gass lyktestolpe til elektrisk?
 • hvordan du bruker latex maling på glassfiber badekar
 • hjem interiør og nye maleteknikker
 • riktig maling oppbevaring
 • hvordan å lage og male tak lysarmatur
 • hvordan å designe og male et svart og rødt soverom
 • hvordan å male kjøkkenskap som en proff
 • draperi materialer
 • hvordan finne ut det siste av huset mitt
 • farge ideer for vinyl Fasader
 •