hvor å avgjøre hvilken metode for feng shui å bruke

hvor å avgjøre hvilken metode for feng shui å brukeDet finnes så mange typer av feng shui der ute at det kan være vanskelig i å avgjøre hvilken du skal bruke og dessuten hvilke som faktisk produserer resultater. Ved hjelp av denne opplæringen vil du få litt mer kunnskap pf feng shui typer og forhåpentligvis være bedre i stand til å ta en beslutning

Du trenger:
Et åpent sinn er best for denne artikkelen, fordi det kan ha noen interessante og uventede overraskelser.
.


en.
Tilsynelatende er det over 300 forskjellige typer av feng shui. Forhåpentligvis du ikke har vært utsatt for ganske mange som ellers, er det en god sjanse har du massevis av hensyn. Først skal vi bestemme hvilke typer av feng shui vi ønsker å avgjøre fra. Dette bør ikke være vanskelig, du har sikkert hatt noen eksponering mot de typene av feng shui som interesserer deg. Enkelte typer av feng shui er:.
2
-Form skolen, er dette en flott skole og nyttig. Det samhandler enkelt med en rekke andre typer av feng shui, fordi den foregår på utsiden av et mellomrom
-. Compass skolen, er denne teorien som de fleste er lett kjent med fordi den bruker aldri så vanlig ba gua teori, men det re-orienterer det til Nord eller vendt av huset-enten man jobber for ulike typer etter mer spesifikke teorier. Dette er vanligvis ikke flink til å produsere svært nøyaktige resultater, og er noen ganger i konflikt med andre skoler. Jeg har aldri hatt forutsigbare utfall eller sett de ønskede resultater med denne metoden.
-Ba gua, eller Bagua, er denne teorien er trolig det mest brukte teori og det er på grunn av ren enkelhet av det. Det er en one size fits all kartet for feng shui. Utover elementære i bruken, bruker ingen kvalifiserte konsulent den fordi den mangler resultater, skaper forvirring og gir feng shui et dårlig navn. Men mange ukvalifiserte mennesker bruker dette som en enkel metode. Det er en del av dumbed ned versjon brakt til oss av feng shui buddhistisk munk for den vestlige verden. Som mennesker, mellomrom er like individuell som vi er, og denne metoden utelukker å legge personlige elementer i miksen
-Black Hat Theory (BHT) -. Ofte likestilles med buddhismen, ble denne teorien opprettet på 70-tallet av en munk som dumbed ned teorien for Vesten fordi han syntes de var ute av stand til å forstå og ønsket å lage noe lett forståelig og tilpasningsdyktige til behovene til DIY feng shui.
-Intuitivt Teori, denne teorien baserer seg på følelser. Ikke nødvendigvis for deg, men det meste på følelsene til folk å gjennomføre evalueringen. Vanskelig å si at noen man ikke bor på et sted kan bestemme hva som ville føle seg best for den som bor der.
-Eight Mansions eller øst /vest teori-Dette er et absolutt brukbart, og kan tilpasses med Xuon Kong eller Flying Star metode, med flotte resultater. Det vurderes plasser på vitenskapelige beregninger og tar personlige elementer i betraktning.
-Xuon Kong, eller Flying Stjerner Method-Dette er langt den beste og mest nøyaktige feng shui metoden som gir de ønskede resultater. Den bruker personlige beregning og vitenskapelige elementene for å få flotte resultater hver gang. Dette er den dyreste form av en feng shui evaluering og toppen konsulenter bruke denne
3
Den beste måten å finne ut hvilken metode du ønsker å bruke er å bestemme. . :

en. De ønskede resultater. Hva er din mest ettersøkte utfall og hvilken tror du vil få deg til at utfallet i den beste /raskeste måten?
To. Bryr du deg om nøyaktigheten-hvis dette er viktig, så kan du se hvilke typer virke som de ville gi den beste mest nøyaktige resultater for din unike situasjon.
Tre. Hvis du har brukt en feng shui metode og det har ikke vært arbeidet gå videre til en som virker som det vil gi deg de ønskede resultater.
Fire.
For å finne ut om gjeldende feng shui metoden fungerer, eller hvis du er usikker, ta ned alle kurer og forbedringer. Hvis feng shui konsulent gjorde det jobben deres liv skal vise konkrete endringer til det verre når disse botemidler /forbedringer /rettsmidler er fjernet. Hvis, derimot, er det ingen endring det er sannsynlig at du bruker det jeg liker å kalle Fun Fake Feng Shui. Denne metoden fungerer for enhver skole som er en faktisk resultater produserer teori, om ikke endringene du har en bedrager metoden på hendene.

Tips og advarsler


 • Fjerne botemidler /ekstrautstyr /rettsmidler er noe som jeg anbefaler som en feng shui utøver /konsulent hvis klienten er usikkert.
 • Tillat omtrent seks uker etter kurer å arbeide før du tar dem og deeming dem uverdig.
 • Denne artikkelen kan ombestemme deg om din nåværende tro om feng shui.
 • Fjerne kurer /forbedringer /virkemidler kan føre til uønskede konsekvenser hvis man bruker autentisk, klassisk, tradisjonelle feng shui . Hvis du bruker en annen metode det kan resultere i at du ønsker en refusjon fra deg konsulent.
 • Andre artikkelen

 • rustfritt stål vinduet behandlinger
 • hvordan du installerer keramiske fliser på sement gulv
 • hvordan spot fake Limoges
 • husmaling og dekorere ideer
 • hvordan du kan dekorere en gutts rom med tropisk tema
 • bohemske temaer for soverom
 • hvordan du oppretter en divan
 • hvordan å lage en buet kuttet ut i teppe å sette et kjøkkenbord
 • brokade vinduet behandlinger
 • hvordan å bruke en interiørarkitekt for å fikse opp kontoret
 •