den beste utvendig maling farger for å matche kalkstein

den beste utvendig maling farger for å matche kalksteinKalkstein er sedimentære bergarter som inneholder store mengder kalsiumkarbonat eller kalsitt og fant på en rekke steder --- Portugal, India, Australia, Bulgaria og USA En ren kalkstein er hvit til grå i farger, men gjennom naturlig tilskudd av urenheter, nemlig jern oksider, kan kalkstein finnes i en rekke farger. Matching kalkstein til en maling farge er ikke så enkelt som å finne en enkelt farge nummer og merke.

Match The Hue

Kalkstein er dannet i et stort utvalg av nøytrale farger --- tans, gult, rosa og grått. Hver av disse nøytrale kan ha variasjoner, for eksempel, kan grått være en grå-grønn, en grå-blå, en lys grå eller mørk grå. Tans finnes farget i en rosa eller rust og gult kan være en myk sand farge eller en dyp oker. Finn de beste utvendig maling farge for å matche et hjem er kalkstein ved å gå til My Perfect Color, et nettsted utviklet for å hjelpe gjør-det-selv huseiere som trenger en perfekt farge match for nesten alle overflater. Deres liste over mest solgte utendørs maling farger avslører en rekke beste valgene for matchende kalkstein. Prøv Alcoas Desert Sand eller deres fargen heter Cameo. Andre mulige kamper Benjamin Moore's Monterey White, Lancaster Whitewash, 01 hvit eller 513 Limestone.

Prøv Deeper Color

Lysere farger av kalkstein i den grå til hvitt område ser fantastisk ved å kombinere en dypere grå lakk farge sammen med en lysere grå. Eksempel på dette er f. eks 159 i Susan Hershman bok "House Farger: Utvendig farge ved Architectural Style", en bok fylt med innovative eksteriørfarge applikasjoner. Dette boliger fasade er aktiv med farge muligheter og tåkete grå maling farge, men litt mørkere enn inngangsdøren kalkstein surround, fungerer godt. Kombinere det med en mørk grå som Behr's Creek Bend, beskrevet av Behr som en "ullen grå" gir ytterligere visuell definisjonen til andre etasje Tudor fasade.

Vurder Historic Color

Det Valspar Corporation har en samling av utvendige farger som samsvarer historiske hjem. Kalt "Historic Colors of the National Trust for Historic Preservation" de inneholder farger som passer Belle Grove, en sving av det nittende århundre hjem ligger i Middletown, Virginia og innhyllet i lokalområdet kalkstein. Belle Grove Valley Fog er den grå nøytrale brukes i kombinasjon med kalkstein. Den historiske farger Samlingen inneholder en rekke andre mulige treff for eksteriør kalkstein fasader og omgir.

Andre artikkelen

 • hvordan å designe en bachelor’s soverom
 • mest flatterende lakkfarger for pulver rom
 • Hvordan Refinish jeg gjøre Saltillo fliser?
 • hvordan du oppretter et grønt og elegant hjem
 • hvordan å ordne bilder på en vegg
 • hvor å putte tepper over tregulv
 • Xenon lys informasjon
 • hvordan å gjøre om en lysekrone
 • hvordan du kan kaste faux stein
 • midtpunktet ideer med musikk
 •