dekorere med orkan lanterner

dekorere med orkan lanternerHurricane lamper er et unikt valg i dekorere i at de ikke lenger er en nødvendighet i de fleste hjem rundt om i verden. Disse lampene, som et resultat, egge et stikk av nostalgi og trylle frem visjoner av kyst-farms. Du kan fremheve din personlige smak med orkan lamper, gjøre dem til nydelige tillegg til nesten alle rom i huset. Du kan utnytte dem for deres praktiske funksjonalitet eller bare for de tiltalende estetikk de legger til din innredning

Du trenger:. .
Hot lim
Hot limpistol.
Fine netting.
Silk orkideer.
Rocks.
Skimrende klinkekuler.
Sand.
Skjell.
Star fisk.
Lighting komponenter.
Smal vase.


en.
Det opplagte valget for orkan lamper er, selvfølgelig, belysning. Heng dem i spisestuen for romantisk belysning. De kan henges fra hjørnene av rommet eller på hver side av vinduene eller vegg speil. Oppdatere dem med elektriske komponenter og deretter henge dem over frokosten bar eller kjøkken øy legger en varm, innbydende se til rommet.
to.
Fyll disse lyktene med sand og skjell fra siste tur til stranden. Du kan også fylle dem med steiner innsamlet av dine barn eller med sjøstjerner. Sett disse lampene på slutten tabeller eller kommoder sammen med en samling av gammeldags fiskeredskaper eller svart /hvitt bilder tatt på stranden.
Tre.
Konvertere en orkan lampe i en blomstervase. Sett inn en høy, smal vase eller glass i midten av lampen. Pass på glasset eller vasen er omtrent en tomme kortere enn lampen. Fyll rommet mellom glasset og vasen med iriserende glass marmor, farget sand, eller perler. Fyll glasset med vann og sett lang stammet blomster eller roser for en romantisk utseende og virkelig unikt stykke kunst.
Fire.
Gjør nostalgiske orkan lampe i en moderne kunstverk. Klipp et stykke floral skum som er omtrent en tomme tykke og passer den inn i bunnen av orkanen lampen. Hot lim den på plass. Plasser glass over skummet. Sett forsiktig fine netting i lampen. Det bør ikke måle høyere enn lampen, men du ønsker å holde det i nærheten av samme høyde. Nå plasserer hvit silke orkideer i mellom sølv mesh slik at de kikke rett over kanten av lampen. Plasser disse på kaffe tabeller eller bokhyller. Du kan også male i netting metallic blå eller lilla for en dramatisk effekt.
Fem.
Plasser en pilar lys i sentrum av orkanen lanterne. Wrap tørkede blomster og løv rundt basen. Sett denne lykta på spisestuebordet som hovedsak.

Andre artikkelen

 • hvordan verdien 18. århundre møbler
 • travertin gulv ideer
 • Slik attraktivt organisere en bokhylle
 • ideer for maling trapper
 • hvordan å lage en kritt bord med tavle maling
 • hvordan du oppretter en personlig stol rail
 • kjøkken maleri trender
 • har du for overmaling konstruert kork gulv?
 • hvordan planlegge for anheng belysning
 • hvordan å male asfalt ytterkledning
 •